2777
2789
عنوان

خیانت زن

315 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر

اگه بفهمید از اعضای خانواده درجه یک یه خانم متاهل با یه مرد متاهل در ارتباطه چکار میکنید

فشار روانی بسیار زیادی رومه وقتی از عشقشون جلوم میگه وجودم پر خشم میشه از ناراحتی

بارها باهاش درگیر شدم و پیامداش رو گفتم و گفتم که تهش بی آبروییه

ولی میگه دوسش دارم نمیتونم جدا شم

دیشب که بهم گفت حسودی نکن😪

چکار کنم بتظرتون

اومده خونه ام که اینجا بره دوست پسرشو ببینه و توقع داره همراهیش کنم میگه نامرد نباش 

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

باهاش سريع قطع ارتباط كن تا شرش دامنت رو نگرفته اصلا هم رودروايستي نكن 

داره ازت سواستفاده ميكنه 

حتي شده با خشونت و دعوا هم بيرونش كن و اصلا حتي جواب سلامش رو هم نده

رَبـيــ❤️ــ                                                                   🐚🦋✨                                                               يه صلوات براي امام زمانمون ميفرستين؟💚                 همواره عشق بيخبر از راه ميرسد🦁رضــ💛ــا🦁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم فاصله میگیرم از همچین زنی 

دستش رو بشه؛ میگن تو هم خبر داشتی از کاراش ؛ پای منم گیره 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

هرقدر هم درجه يك باشه شما مسئوليتي نداري در قبالش چون شما ظاهرا همه حرفات رو بهش زدي

رَبـيــ❤️ــ                                                                   🐚🦋✨                                                               يه صلوات براي امام زمانمون ميفرستين؟💚                 همواره عشق بيخبر از راه ميرسد🦁رضــ💛ــا🦁
هرقدر هم درجه يك باشه شما مسئوليتي نداري در قبالش چون شما ظاهرا همه حرفات رو بهش زدي

روزی هزار بار دارم میگم

میگه نگو این حرفها  و دوسش دارم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
روزی هزار بار دارم میگم میگه نگو این حرفها  و دوسش دارم

پس ديگه از همه جا بلاكش كن و كاملا باهاش رابطه ات رو قطع كن 

اگه مجبوري هم هستي حالا تو جمع يا جايي ببينيش خيلي سنگين و سرد باهاش رفتار كن و اگه خواست بحث طرفش رو پيش بكشه اصلا هم صحبت نشو باهاش و ترحيجا مكان رو سريع ترك كن

نزار ازت سواستفاده كنه 

اين ادم خودخواه هيچي جز خودش براش مهم نيست.....

چرا اینقدر سستید بگو از نظرمن اینکار اشتباه من نمیتونم بهت کمک کنم قطع رابطه کن . شر میشه

از اینکه سست و تو سری خورم حرفی ندارم

میگم که متاسفانه خیلی نزدیکه 😔

انقدر کینه بدل گرفتم میترسم یکاری دست خودم بدم

گاهی احساس میکنم نکنه من دارم اشتباه میکنم  انقدر اصرار به جدایی دارم

مگه مجبوری‌ تحملش‌ کنی؟ من با یه همچین آدمایی‌ قطع رابطه میکنم با خونسردی‌ کامل‌ امر و نهی تو که‌ ...

دیشب بهش گفتم زنگ میزنم آقاهه باهاش صحبت کنم دست برداره 

گفت باهات دیگه قطع رابطه میکنم اینکارو کنی

روزی هزار بار دارم میگم میگه نگو این حرفها  و دوسش دارم

من انقددددددددد زیر گوشش  گفتم و گفتم و گفتم  به نرمی با عصبانیت با تهدید  

اخر سر موفق شدم  از سرش بندازم 

الان از اینکه باعث اینکار شدم رضایت دارم 

و خدا رو خیلی شکر میکنم که ب حال خودش نذاشتمش  چون معلوم نبود  تهش چی میشد 

واقعا به شما ربطی‌ نداره اون آقاهه‌ خودش‌ میدونه گلم‌ تو فقط خودتو‌ کنار بکش‌ ضمن احترام بهت عزیزم ...

عجب بیکاره من شدم

اگه خواهرم نباشه چی

اگه نرتب از دوست پسرش برام بگه که چقدر مهربون و خوبه باعث تنفر و ناراحتیم بشه چی

من انقددددددددد زیر گوشش  گفتم و گفتم و گفتم  به نرمی با عصبانیت با تهدید   اخر سر م ...

متاسفاته چندین ماهه دارم میگم ولی هیچچچچ تاثیری نداره حتی تهدیدش کردم به مردا میگم بازم بی فایده اس