2777
2789

لطفا بهم بگید چه چیزایی برای خودم و نی نی بزارم؟؟

و چند دست لیاس برای نی نی 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو دست لباس برا نی نی ببر پوشک برا بچه و خودت شرت یه بار مصرف بگیر دستمال خشک کن برا بچه 

خرما و مغزیجات شربت زعفران هم درست کن برا خودت ببر بخور تا انرژی داشته باشی

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔

قنداق فرنگی یا پتوی نی نی ....شیردوش و یه شیشه شیر کوچیک برا احتیاط...یه پارچه ی سفید که موقع ترخیص روی نی نی بندازی که کرونا نگیره ...یک دست لباس شامل تاپ پیراهن شلوار جوراب دستکش و کلاه برای نی نی...یه بسته پوشک ۲۰تایی بدو تولد ..لوسیون یا روغن بدن نی نی ...برای خودت چند تا شورت و نواربهداشتی سایز بزرگ یا پوشک و یا شورت های بهداشتی ....دمپایی وروسری و لوازم ارایش البته اگه حالتو خوب میکنه ..هنزفری اگه اهنک روبراهت میکنه...یه جعبه دستمال کاغذی ولیوان و نوشیدنی طبیعی برا بعد زایمان خوبه

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  

[QUOTE=193416936]قنداق فرنگی یا پتوی نی نی ....شیردوش و یه شیشه شیر کوچیک برا احتیاط...ی ه پارچه ی سفید که موقع ترخیص ..

شامپو بچه یا ژل شستشو بدون بو که اگه بخیه داشتی بعد از دستشویی بخیه هاتو بشوری 

شارژر گوشیت که ممکنه بعد از زایمان خانواده زنگ بزنن احوال بپرسن لازمته...مدارک پزشکی وشناسنامه وکارت ملیتون....یه هدیه درحد توانتون برای نی نی 

شورت یکبار مصرف از نون شب واجبتر زیاد بحر خیلی خوبه سه دستمال بردار واسه نی نی و حتما خوردنی ببر با خودت مثل آبمیزه بیسکویت من نبردم زایمان طول کشید داشتم از گنشنگی میمیردم آبم ببر

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌