2777
2789
عنوان

دلتنگم....

158 بازدید | 17 پست

دلتنگ داییم که تازه فوت شده ...

فقط ۳۵ سالش بود! فکر هر کسی رو میکردیم جز داییم ، انقدددررر مهربون و شوخ بود ، همیشه همه به امید داییم دور هم جمع میشدیم ، ۳ ساله عروسی کرده بود ، امسال میخواستن بچه دار شن 😭😭😭، بامعرفتتتتت ، مهربون، خوش اخلاااق ، شووووخ، خوووش سفر، دست و دل باااااااااااااز ، با خدا ، خیلی اعتقادات قوی داشت در ظاهر خیلی نه ولی عقیده‌ی قوی داشت 😭😭😭🖤

همههههه خوابشو دیدین تو بهتشه حتی همسر شیخ عباس قمی هم که آشنایی داریم باهاشون همه همه جاش تو بهشته😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤

همیشه وقتی  میومد با من اینجوری🤛🤜 دست می‌داد ، کلی با همه شوخی میکرد اصلا جمع و به هم میریخت 🖤🖤 ، میومد تند تند میگفت بزن ۳ فوتبال داره باهم بازی پرسپولیسو میدیدیم بعد من میشستم براش از کل کلام سر پرسپولیس میگفتم اونم کلی میخندید ، حتی به جوک های خیلی بی مزه ام ! ، انقدر نصیحت های برادرانه اش به دلم میشست که هر چی میگفت گوش میدادم حتی چیز های خیلی کوچیک ، یه دایی جمال دارم که حدود ۴۰ سالشه با این دایی محمدم که تو قلبمه😭😭🖤، میگفت بیا رو کمرم لقدم کن بعد میرفتم و چون من خیلی لاغری باهام شوخی میکرد میگفت حنانه میره رو کمر آدم آدم فک میکنه یکی داره با انگشت کوچیکش ماساژش میده😭😭 دیگه نمیدونستم باید وقتی خاطراتشو مرور میکنم  باید به جای خنده گریه کنم....

تازگیا  یه موتور هم خریده بود منو سوارش کرد برد با هم چرخ زدیم باهاش شوخی کردم ، نمیدونستم دیگه شوخی آخره 😭😭😭🖤

همییییشه از بچه گیم برام سک سک و خوراکی و همههه جی میخرید هنوز همه‌ی سی‌دی‌ها شو دارم یادمه منو میبرد مغازه دوستاش جدا ازینکه از مغازه خودش برام کتونی و کفش میذاشت کلی برام چیز میز میخرید هی اصرااار اصرااار نه باید ور داری اصلا! نمیشه ، بعد من هی تعارف میکردمبه شوخی میگفت ، جمع کن بابا! هر چی میخوای ور دار ، آقا مصطفی ! برا ایشون سفارشی بزن ... بعد میبردمون بهمون بستنی میداد  کلی با هم خوش بودیم😭😭😭😭🖤 ، ولی دیگه نیست و همه ی  خوشی های دنیا واسمون تموم شد ؛تمووم!

دیگه نیست زنگ بزنم بگم دااایی! پرسپولیس برد بیا شیرینی بدهه!

بعد با دو تن بستنی و چیپس و پفک بیاد خونه مادربزرگم 🖤🖤🖤😭

بچه که  بودم یادمه که یه چمدون پر فقط برا منو خواهرام  لباس برا آورده بود یادم نیس فک کنم از شمالی جایی اومده بود ، بهترین خوش سفر دنیا داییم بود از تو جاده هاش که ن و خواهرام و بچه هارو میبرد تو ماشین خودش میگفت بچه ها یا من برامون گاز میداد آهنگو زیاااد میکرد ، هی ماشینو اینور اونور میکرد  😭😭😭😭😭😭🖤

فقط بالای ۱ تومن همینجوری الکی فقط برا ما چیپس و پفک میخرید 

یه فیلم ازش دارم داره باهام میرقصه ادامو در میاره 😭😭😭😭🖤🖤

توی جشن تولد بچه گیم هم همینجور البته دوران مجرویش خیلی بیشتر بود .... 

ازم میپرسیدن دایی داری؟ 

میگفتم ارههههههه ۲ تاااا! دایی محمدم و دایی جمااال 

ولی الان دیگه چی بگم؟ بگم اون داییم کجاست؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤

دیگه نیست منو ببره مغازه بعد کیف منو که پیکسل پرسپولیس به عشقش زدمو به همه  دوستاش نشون بده همه دست بزنن بگه پرسپولیسی دایی حلالزاده به داییش میره شروع کنه به شوخی کردن و منم عشق کنم🖤🖤🖤

انقدر دست و دلباز بود که حد نداشت بخوام بگم صبح میشه...

خیلی دل تنگم حدود دو هفته و خورده ایه که دیگه ندیدمش....🖤🖤🖤😭😭😭

انقدر گریه کردم چشام پر خون شده😭😭😭🖤

فقط ازتون میخوام اگر دستتون میرسه واقعا توانش رو دارید یه فاتحه یا حتی شده یه صلوات به روحش هدیه کنید🙏🙏🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه..خیلی سخته واقعا درکتون میکنم...خدا سر کافر نیاره...میدونم چی تو دلتون میگذره..😢😢😢دنیامون خیلی نامرده دل به هر کی خوش کنیم و وابسته ش بشیم ازمون میگیره....واقعا سخته😢😢😢😢😢

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢

خدا ب دلت صبر بده... 

میخونم. روح همه آدمای بامعرفت شاد... چه زیر خاک، چه روی خاک !

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

شبا دیر  میومد اونوقت ما ماه رمضونه اکثرا همه خونه مادر بزرگم میرفتیم بعد منم میشتم منتظرش براش شامشو داغ میکردم کلی میگفت دمت گرم الحق که خونم تو رگاته کلی با هم آروم حرف میزدیم  تا سحر....🖤🖤😭

بعد دیدم یه روز رفته به همه گفته این بچه برا من وای میسه چقدر با معرفته😭😭😭🖤

براشون صلوات فرستادم....ببین کسایی که این دنیارو ترک میکنند خیلی دل کندن از این دنیا براشون سخته ...یکی از دلایلش وابستگی به افراد....اگه تو بیقراری میکنی داییت ناراحت میشه...اونم بیقرار میشه.....سخته ولی سعی کن با شادی و خنده ازش یاد کنی...من خودم پارسال هم مادر و هم پدرم و از دست دادم...به همین راحتی ولی وقتی دیدم گریه و ناله من اونا رو عذاب میده دیگه زدم ب بیخیالی

براشون صلوات فرستادم....ببین کسایی که این دنیارو ترک میکنند خیلی دل کندن از این دنیا براشون سخته ... ...

ازه اتفاقا زنداییم خوابشو دیدیه که میگفت مهدی!کجا رفتی!؟ من میدونی چقدر صدات زدم ؟؟!!!چرا بلند نشدی ؟؟!

داییم گفته زهرا!  تو نمیدونی من چه حالی داشتم ! هی میخواستم بلند شم میفتادم ، دوباره میخواستن بلد شم میفتادم آخر سر بچمون اومد دستمو گرفت برد!

تعبیر کردن اومد که این جوون بوده نمی‌خواسته از دنیا بره آخر سر یه بچه ای اومده دستشو گرفته برده🖤😭😭😭😭😭

نمیدونم والا..😭🖤 ، اصلا طاقت ندارم...

ازه اتفاقا زنداییم خوابشو دیدیه که میگفت مهدی!کجا رفتی!؟ من میدونی چقدر صدات زدم ؟؟!!!چرا بلند نشدی ...

خدا صبرت بده...از خود خدا بخوام صبر بهت بده....من از بچگی همیشه گوشه ذهنم از خدا میخواستم اگه پدر و مادرم فوت شدند فقط صبور باشم...باورت نمیشه از همه صبرم بیشتر بود...با آرامش با این اتفاق بد کنار اومدم...دیگه هر چیزی چاره داره الا مرگ...بدون که اونجا جاش خوبه

خدا صبرت بده...از خود خدا بخوام صبر بهت بده....من از بچگی همیشه گوشه ذهنم از خدا میخواستم اگه پدر و ...

قربونت ممنونم🖤🖤🖤

به دعای شما مخصوصا به مادربزرگم 

دقیقا ، ان‌شاءالله 😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤

قربونت ممنونم🖤🖤🖤 به دعای شما مخصوصا به مادربزرگم  دقیقا ، ان‌شاءالله 😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤

انشاله...دختر انقدر شاد باش که تو هم مث داییت انرژی ب همه بدی...همه رو شاد کنی...نه اینکه هی بشینی گریه کنی....تو سعی کن بقیه رو سر پا کنی...افرین