2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سینم دستم تا ارنج زیر بغلم زیر زانوم همش میخاره

باید بری دکتر.

باید انزیمای کبدت حتما بررسی بشن.

هیچ دارو وپماد سرخودی استفاده نکن.

فقط گاهی با کمپرس سرد یکم خودتو اروم کن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ربط نداره به شیر اگزما گرفتی بیشترش هم از گرمای منم یه ماه سینه هام میخارع آنقدر خاروندم جای ناخن و زخم 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

عزیزم من تو حاملگی دچار کهیر شدم‌ مخصوصا سینه ام و پاهام بعد تا میخاروندم مثل تاول تکه تکه میشد من فقط با ماست آروم میشدم ماست میزدم روشون خنک میشد  البته نمیدونم از شما چی هست فقط میخاروندم بدتر میشد کلا زخم میشدشنیدم بعضیا بعد از زایمان دچار این حالت میشن یه داروی ساختنی هم دکتر داد بهتر شدم باید بری دکتر البته قرص ضد حساسیت هم داد ولی این تحت نظر پزشک باید بلشه ولی کمی ماست بزن ببین روی شما اثر داره خنک میشی ماست میزدم بعد تو حموم با آب خنک میشستم ان شاء الله بهتر باشی

اول برو دکتر ببین چی میگه شاید پمادی چیزی داد یا از حساسیت فصلی باشه..

اگه باز دیدی خارش داشت از طب سنتی کمک بگیر یا اطلاع بده من راهنماییت میکنم

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
2825
2823
2791
2779
2792