2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم خودمو زدم

405 بازدید | 20 پست

اولین بار خودمو زدم  برای خودم ارزش قائلم  

داشتم شیرینی برا سالگرد داداشم درست میکردم  چاقو اره ای دستم بود قشنگ میخواستم چاقو فرو کنم تو پام 

احساس بی ارزشی می کنم انگار لایق چیزی نیستم  با خواهرم ده ساله زندگی می کنم حتی زمانیکه تو مرحله اشنایی بود حمایتش کردم  اما حالا که داره اون ازدواج می کنه چقدر حرف می شنوم  توقع بیار پایین زن روستایی چوپون شو یا زن سوپور  

شبیه مسخره است اونم با چه شرایطی مطلقه با بچه

بدون درامدی 

چقدر برای ساختن زندگیم زحمت کشیدم هیچ کی منو نمی بینه  

اوکی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار حرفشونو عملی کنن

محکم باش 

خم شو ولی نشکن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بدترین ضربه ها نزدیک ترین افراد میزنن

بله

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه مجرد خوشحال و قوی ، به مراتب از متاهل شکست خورده بهتره، تاپیک پر بازدید رو دیدی؟ تو ۱۶ سالگی ازدواج کرده با دوتا بچه داره با یه خیانت کار عرق خور معتاد زندگی میکنه و هر روز آرزو مرگش رو داره، 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍