2777
2789

اگه از بازو قطع کنن واسه پدر و مادر بد میشه اگه از مچ قطع کن پای دشمن از زندگیت رفته بیرون تو تعبیر خواب خوندم الان در کل کاری که الان میکنی برو شیر آبو باز کن‌خوابتو به آب بگو و طلب خیر از خدا کن و آیه الکرسی بخون و صدقه نذر کن 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی منم خواب دیدم تو خونمون مار مشکی بزرگ بود عموم مهمونمون بود مار رو از گردن گرفت از اتاق بیرون ک ...

تعبیر مار بزرگی و دولت و ثروت و دشمنه، بستگی داره چجوری دیده باشیش، این خواب شما یعنی دشمنی که میخواد ضربه ای بهتون بزنه ولی عموتون جلوشو گرفته یا میگیره ....

وایی منم خواب دیدم تو خونمون مار مشکی بزرگ بود عموم مهمونمون بود مار رو از گردن گرفت از اتاق بیرون ک ...

مار دشمنه

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
مار دشمنه هرچی بزرگ تر دشمن قوی تریه دشمنیه که زبونش تلخه خوبه که انداختتش بیرون

مار خیلی بزرگ بود چند شب همش خواب مار میبینم 

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

چیزی نپختی بوش بپیچه کسی دلش بخواد یا مهمونی نداشتی چیزی دلش بخواد تعارف کنه نخوره؟

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
مار خیلی بزرگ بود چند شب همش خواب مار میبینم 

دشمن زیاد داری دیگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یکی از احتمالات همینه رابطه ات باهاشون چطوره مخصوصا برادر 

اختلاف سنی زیاد کمم میبینمشون معمولا میرم خونه پدرمم نیستن در کل بعد ازدواج زیاد ازشون خبر ندارم  اوناهم توی خوابم بودن کل خانوادم موقع قطع شدن دست نگاهم میکردن گفتم یه کاری بکنین همه میگفتن دیگه قطع شده رفته نمیشه کاریش کرد

اگردرخواب دیدید دست شما قطع شده وهنگام بلند کردن دست دوباره به بدن متصل گردید نشانه رسیدن سود ومنفعتی از جانب برادر وپسر شماست واگر در خواب دیدید دست کاملا جدا شده 

نشانه ناراحتی ورنجی از جانب پسر ویا برادرتان  است 

اسی میگن خواب بدو وقتی دیدی قبل اینکه برا کسی تعریف کنی برو و برای آب تعریف کن تا آب اون اتفاق بدو با خودش ببره، البته اینو همیشه مامانم بهم میگه و نمیدونم درسته یا نه 🙄

اختلاف سنی زیاد کمم میبینمشون معمولا میرم خونه پدرمم نیستن در کل بعد ازدواج زیاد ازشون خبر ندارم &nb ...

عزیز صدقه بده

خیرات کن دعا کن دفع شر کن و هییییچ گونه هیییچ گونه نگرانی به دلت راه نده 

من همین خواب شمارو تقریبا دبدم ولی اون شکستن بود و تعبیرشم ابن شد که دیگه برادر من تو زندگی کمک کار و همراهم نیست وافعیتم همینطوره که دیدم

شما مواظب باش رابطه خانوادگی تون به طور سالم برقرار باشه

الهی شکرت