2777
2789
عنوان

برخورد آخر با همسر سابق

862 بازدید | 32 پست

دوستان سلام.این مشکل دوست منه و اگه چیزی به ذهنتون می رسند بگین. 

سه سال پیش عقد کردن و بعد از یه دوره عقد عاشقانه، عروسی کردن. از دو ماه بعد از عروسی مشخص شد که همسرش تلفنی، با دخترای دیگه رابطه و حتی در حد صحبت های جنسی داشتن. دوستم با این که سنش کم بود و بیست و دو سالش بود تحمل کرد و... داستان ادامه پیدا کرد و کم کم به کتک کاری و فحاشی رسید. آقا یه روز عاشق دوستم و فردا متنفر بود. تا بعد از فرصت های زیاد، اصلاح نشد و حتی شک کردن به داشتن اختلال شخصیت همسرش. امروز می پرستیدش و فردا فحش و کتک. طولانی نمی کنم به جایی رسید که پریروز دوستم با گذشت از مهریع حق طلاق گرفت تا غیابا جدا  بشه. حالا اون آقا که یک هفته ای بود التماس می کرد، بعد از این که مجبور شد حق طلاق بده الان التماس می کنه که برگرد. توضیح اضافه این که اون آقا ظاهراً شخصیت موجه، با دیسیپلین بالا و اجتماعی و کلا ایده آل به نظر می رسند. اما واقعا دوستمون شکنجه می کرد دوستم تصمیمش برای طلاق قطعی بود الان نمی دونه در برابر بی تابی های همسر سابقش چیکار کنه؟ از من نظر خواست و من واقعا هنگم جرات نمی کنم بگم کلا از همه جا بلاکش کن و محل نذار. شما باشین چجوری راهنماییش می کنین؟

من فقط میخوام بپرسم فقط منم که حاضرم اگه خیانتی بهم میشه جنسی باشه نه عاطفی؟

اینکه من دیگه ادم خیانتکار رو نمیخوام کنارم که جای خود ولی چرا حاضرین خیانت عاطفی ببینین ولی جنسی نه ؟!

بنظرم اینکه همسرتون عاشق یکی دیگه بشه بدتره

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت شیشممه😂✌هزارمین کاربریم هم باشه باز حرف حق رو میزنم💜 ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =) اکثرا حرفام شوخیه به دل نگیرین🌸💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاققققق

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            
من فقط میخوام بپرسم فقط منم که حاضرم اگه خیانتی بهم میشه جنسی باشه نه عاطفی؟ اینکه من دیگه ادم خیان ...

برا من فرقی ندارن چه جنسی چه عاطفی نمیبخشم و جدا میشم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
برا من فرقی ندارن چه جنسی چه عاطفی نمیبخشم و جدا میشم

اره قاعدتا منم نمیبخشم به هرررررررر دلیلی باشه ولی‌میگم ترجیح میدم جنسی باشه 

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت شیشممه😂✌هزارمین کاربریم هم باشه باز حرف حق رو میزنم💜 ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =) اکثرا حرفام شوخیه به دل نگیرین🌸💎

به این فکر کنه اگه رابطه جنسی با دوست دختراش انجام بده

امکان زگیل تناسلی وجود داره و اونو ب دوستت منتقل می‌کنه

و اینکه اگه اگه اگه باز فرصت بده امکان درست شدنش هست؟ کتک کاری نمیکنه؟ هرزگی میزاره کنار؟ آرامش میگیره در کنارش؟ استرس خیانت نمیگیره؟؟؟

این التماس مرد الان فقط واسه عذاب وجدان یا دو قطبی بودنشه

هووووف تف ب روش تمام 🙁🙁

من فقط میخوام بپرسم فقط منم که حاضرم اگه خیانتی بهم میشه جنسی باشه نه عاطفی؟ اینکه من دیگه ادم خیان ...

یعنی چی این حرف

اگه اون آدم عاطفه داشت ک خیانت نمی‌کرد ن جنسی ن هیچ جور دیگه ای 

یعنی اطمینان داری ک دوست داره اصلا میمیره برات 

بعد میره با کس دیگه ایم می‌خوابه

خوب اگه دوست داشت  ک خیانت نمیکرد، و تو رو آزار نمی‌داد چون میدونست تو با اون کارش لطمه میبینی 

پس عاطفه ای در کار نیست