متاسفانه هنوزم هستن کسایی ک پسر رو بیشتر میخان خانواده منم اینطورن اما خب من عادت کردم و اصلا برام مهم نیست
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعضی ها اینجورین دیگه برعکسش هست من دیدم کسی رو که در ظاهر پسراش رو دوست داره ولی بیشتر محبتش به دخترشه و همه پولاش مال اونه...
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜
من با این که ازدواج کردم اما تمام فکرم پیش خواهر برادرای کوچکتر بود و همیشا نگران اونا و بابام بودم تا خدی که شوهرم میگفت تو که انقدر فکرت اونجاست اصلا جرا ازدواج کردی زایمان خواهرام باید میرفتم با الاخره یا بابام ناراحتی قلبی داره و چندین بار انژیو کرده
و باید غذای رژیمی بدون نمک و روغن بخوره یا ابپژ بیشتر مرغ و ماهی سه تا زن داداش دارم که خدا شاهده یک بار نمیان سر بزنن یا خونه ی بابام رو تمیز کنن وقتی هم که ما خواهرا هستیم داداشم زنشو میاره اونم میشینه و من با وجود دیسک کمر و با این که بزرگترم میپزم و میشورم اونا هم میخورن و بچه ها شون بریز و بپاش و میرن