2777
2789
عنوان

خوشگلاچرابیدارین و چیکارمیکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 241 پست

من نشستم رو مبل و میوه میخورم و منتظرم شوهرم از حموم بیاد بیرون بعدش بخوابم صبح میخوام برم دانشگاه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فکرمیکنم افسردگی گرفتم دیگه از هیچی خوشحال نمیشم همش فکرمیکنم اگه بخندم پشت بندش یه اتفاق بد میو ...

دقیقا منم......مشکلات زیادی بهم فشار اورده.....دیگه روحم کشش نداره به تقی آزرده میشه دلم بحال خودم میسوزه

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
خونه مادرشوهرمم خوابم نمیبره

عموما توخونه مادر شوهر خواب نمیبره نرماله😀😀😀😀😀😀

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز

فیلم میدیدم

نی نی سایت رو چک کنم برم بلالام

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
با دخترم خونه مادرشوهرم ایناییم دخترم خوابیده منم منتظرم همسرم بیاد دنبالمون بریم خونه، با چندت ...

خدا خوشبختت کنه انشاالله همیشه کنارهم باخوشی زندگی کنین

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز