koko0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 236 عنوان دخترا بیاین ☹️ 209 بازدید | 24 پست چجوری بابامو راضی کنم بزاره اینستا بنصبم😐یه راهکار قوی بدین 1400/03/12 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91507 همون جوری که اینجا عضوی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25688 هچ نداره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
masi82417 عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2661 هیچی.هر وقت احساس کنه که انقدر عاقل شدی که ابروشو به باد نمیدی جوگیر نمیشی خودش میزارعمنم خواهرم نمیزاش.بعد من بیخیال شدم خودش گف نصب کن
roseegol عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6709 جز افسردگی و ناامیدی از خودت و از بین رفتن گیگ به گیگ نت هیچی نداره نصب نکنی اعصاب خودت آروم ترهالبته خود دانی😊🤗 I'll be someone that No one thought I could be ;) Be special like MOON :)💫🌌
hana_phhh عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 1882 بابااینستااونقدراهم جذاب نیستذهنتودرگیرمیکنهبنظرم الان فقط وقتتوصرف درس کن البته بازهرطورمایلید:) سه چارع صب فقط منو اروم میکرد چشای تو:)
koko0_0 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 236 بابااینستااونقدراهم جذاب نیست ذهنتودرگیرمیکنه بنظرم الان فقط وقتتوصرف درس کن البته بازهرطور ... امتحاناتم تموم شده اخه