2777
2789

دکتر کامبیز پوریوسف که متخصص هستند رو اشناها پیشنهاد دادن شما دکتر خوب اگه میشناسید لطفا راهنماییم کنید یکبار عمل کردم پیش اشنا سینمو داغون کرده متاسفانه.باید دوباره عمل بشه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر داریوش نادری برای لیفت سینه کارشون حرف نداره

منم تعریف دکتر داریوش نداری رو شنیدم خالم میخواد واسه سینه ش بره پیش ایشون بعد از اینکه بچه دار شد سینه هاش خیلی افتاده شده

قطعا برو پیش دکتر شهریار حدادی

خودم رفتم و راضی بودم که بهت پیشنهاد میکنم 

من افتادگی سینه داشتم رفتم پیش این دکتر خیلی خیلی خوب بود

پیشنهاد می کنم بری یبار مطبش ویزیتت کنه

خودت متوجه میشی چقدر خوبه

شمارشو میذارم برات: 09213585456

من پیش دکتر شهریار حدادی جراحی لیفت سینه کردم بعد شیردهیم سینه هام افتاده شده بود تو اینترنت من نمونه کاراشونو دیدم خیلی خوشم اومد از عملمم خیلی راضیم واقعا از چیزی که فکر میکردم هم بهتر شدن سینه هام

مثل هر عمل جراحی ماموپلاستی هم ممکن است خطرات و عوارضی داشته باشد ما در این مقاله به بررسی خطرات احتمالی و عوارض ماموپلاستی خواهیم پرداخت و همچنین به راهکارهای مناسب برای کاهش عوارض عمل ماموپلاستی خواهیم پرداخت.

خطرات احتمالی وعوارض ماموپلاستی

• جای زخم نامطلوب
  • عفونت
  • عدم تقارن سینه ها
  • از بین رفتن حساسیت نوک پستان به صورت دائمی و یا موقت
  • واکنش آلرژیک نسبت به بیهوشی
  • خون ریزی (هماتوم)
  • لخته شدن خون
  • تغییر رنگ پوست، کبودی و تورم
  • آسیب به ساختارهای عمقی پستان ها مانند عضلات، اعصاب و رنگ های خونی
  • تجمع مایع
  • از بین رفتن توانایی شیردهی
  • حذف بخشی از ناحیه نوک پستان
  • نکروز (مرگ سلولی) چربی ها
  • نیاز مجدد به عمل برای اصلاح مشکلات احتمالی
  • انقباض و سفت شدن سینه ها

بعد ازعمل مامو پلاستی انجام پیرسینگ در ناحیه نوک سینه ابتلا به عفونت را چند برابر می کند. به طور کلی بعد از جراحی ماموپلاستی (جراحی سینه)به دلیل اینکه پس از برش به غدد تولید کننده شیر آسیب وارد می شود توانایی شیردهی کاهش می یابد قبل ازعمل باید جراح خود را در رابطه با بارداری در آینده آگاه کنید

بهترین جراح ماموپلاستی

راه های جلوگیری از عوارض ماموپلاستی

برای جلوگیری از خطرات و عوارض ماموپلاستی حتما جراح و مرکزی معتبری را برای عمل انتخاب کنید و با در نظر گرفتن شرایط خود و آگاهی کامل تصمیم بگیرید. رعایت کردن مراقبت ها و توصیه های جراح برای جلوگیری از بروز خطرات و عوارض ماموپلاستی بسیار مهم است. برای رفع و بهبود انقباض و سفت شدن سینه ها پزشک یک ماساژ خاصی به شما آموزش می دهد که باید به صورت منظم انجام دهید. همچنین ماساژ در بهبود زخم ها نیز کمک می کند. بعد ازعمل ماموپلاستی در صورتی که علائمی مانند تنگی نفس، درد در قفسه سینه و بالا رفتن ضربان قلب را احساس کردید سریعا به پزشک خود اطلاع دهید.

جراحی کوچک کردن سینه

جراحی زیبایی پستان یا به اصطلاح ماموپلاستی یکی از عمل های جراحی زیبایی رایج در کشورمان است که در سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. ممکن است در خصوص انجام یا عدم انجام این عمل زیبایی نظرات ضد و نقیضی از اطرافیان خود شنیده باشید اما به خاطر داشته باشید که افراد صرفاً تجربیات شخصی خود را بازگو می کنند و هیچ چیز جای مشورت با یک جراح و متخصص با سابقه و توانمند پستان را نمی گیرد. دکتر فرهاد موسی زاده با بیش از پانزده سال سابقه در انجام انواع عمل های زیبایی پستان و عمل های جراحی درمان سرطان پستان آماده کمک و ارائه مشاوره به شما عزیزان است. برای آگاهی بیشتر در خصوص این عمل و مشاهده عکس های قبل و بعد از ماموپلاستی در بیماران قبلی می توانید به صفحه دکتر موسی زاده در اینستاگرام مراجعه کنید.متخصص پستان در تهران

سلام  ادرس کلینیکش دارید بهم بدین؟  هزینه هاشون چقده

من 2سال پیش انجام دادم الان هزینه هاشون نمیدونم گلم 

این سایتشون هست که هم ادرس زدن هم شماره تماس 

هم میتونید مقاله هاشون بخونید که راجب لیفت سینه هستش