2777
2789

سلام من یکبار تو مطب دکتر ای یو ای کردم و منفی شده میخام ببینم کسی بوده تو مرکز ناباروری موفق شده باشه به بارداری ؟درسته ک اونجا بهتر انجام میدن؟شناختی از مرکز ناباروری اصفهان دارید؟

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کدوم دکترتومطب انجام دادید؟

پیش دکتر مریم افقهی انجام دادم همه میگفتن دکتر خوبیه ولی والا من ک رفتم زیاد وقت نمیزاره واسه سوالات مریض 

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
اگه اصفهانی دکترت نمیشناسم.اره مرکزمشتاق میرفت.

میشه اسم دکترشو بگید لطفا

اگه اصفهانی دکترت نمیشناسم.اره مرکزمشتاق میرفت.

بله اصفهانم ...الان میخام عوض کنم خیلیا میگند برم پیش دکتر سعیده کرد جزی اونو میشناسید خوبه؟بعضیا هم گفتن برم پیش مقاره عابد نمیدونم کدوم خوبه یا برم همون مرکز ناباروری 

دکترفشارکی خوبه.اونطرف احمدی وکلانترتیمی کارمیکنن.ولی فشارکی ازاول تااخرخودشه

دکتر فشارکی هم تو مرکز ناباروریه؟

دکترفشارکی خوبه.اونطرف احمدی وکلانترتیمی کارمیکنن.ولی فشارکی ازاول تااخرخودشه

مرسی ک جواب میدین🙏🙏🙏🙏🌷

دکتر فشارکی هم تو مرکز ناباروریه؟

چندساله ازدواج کردی؟اگه چندسال گذشته وباردارنشدی وخودت وهمسرت مشکل داریدبرومرکز.فشارکی برای ای وی اف وای یو ای خوبه.البته که ای وی اف بهتره.اون دکتری که گفتی نمیشناسم ولی مقاره عابدرفتم پیشش ولی به نظرم بری مرکزبهتره.اگه سوالی داشتی بپرس جواب میدم.دکترهای سرشناس اصفهان میدونم کدومن ولی ایناکه میگی تاحالانشنیدم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.