2777
2789
عنوان

هدفش چیه واقعا؟؟؟؟

138 بازدید | 18 پست

خانومای عزیز سلام .

ی سوال دارم خیلی امروز اعصابم بهم ریخت

راستش من کلا با خانواده شوهر ارتباط ندارم حتی تلفنی .ششه.شهرمون هم جداست

من ی خواهرشوهر افریته و موزی دارم این خانوم خودش ی پسر داره نمیدونم چند وقتشه اما هیچوقت عکساشو ن براکسی میف رساه ن میزاره پروفایل معتقده ک بجش چشم نیخوره....من دخترم دوسالشه از پسراون  یکسال و نیم بزرگتر از روزیم ک بدنیا اومده عکسشو پروفایلمم نزاشتم وقتیم نوزاد بود یبار ب ایشونم گفتم لطفا عکس دخترمو نزار اینستا خب حساسم خیلی ...چچند روز پیش عکس نوزادی دخترمو گزاشتم پروفایلم امروز شوهرم اومد گفت ببین فلانی ینی خوارش از صفحه واتساپت عکس گرفته گزاشته اینستا خیلی بدم اومد حس کردم برای اینکه حرصم بده همچین کرده ب شوهرمم گفتم اون عکس پسرخودشو نمیزاره چرا مال منو میزاره حالا من  لا شماره هاشونم ندارم اصلا ن واتس آپشونو ن تلشونو ...یی چیزی بگید اروم شم اینم بگم چشمشون خیلی بده هباهمیشه چشمون میزنن ارتباط نداریم ولی اینجوری حرصم میدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی برادرزاده شو چشم میزنه؟؟؟؟؟  بخدا که فقط چون خواهرشوهره انقد حساس شدی

اخه قبلنا ک میرفتیم شهراونا تپل مبیشد دخترم میگفتن جانم چقد تپل شده بخدا بعدش مریض میشد ببین کلا دخترم خیلی چش میخوره چشم حتی محبت ن بد فقط 

اخه قبلنا ک میرفتیم شهراونا تپل مبیشد دخترم میگفتن جانم چقد تپل شده بخدا بعدش مریض میشد ببین کلا دخت ...

توی تنظیمات میتونی پروفایلتو واسه اون ببندی 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
به چشم معتقدم امانه تااین حد بشدت

ببین کاری ب چشمش ندارم بدرک ..اما میدونه وسواسم ک عکس بچمو بزارم پروفایل یا اینا اما میره میزاره بخدا من خواهرای خودمم دلم نمیخواد بزارن فقط برای اونا نیست 

اگه یه روز پسر دارشی اینطوری ازت جداش کنن دوس داری؟هیجوقت شوهرتونو ازخونوادش جدا نکنین به خواهرشوهر ...

عزیزم جداشون نکردم شوهرم خودش دوس نداره ارتباط داشته باشم ولی هر هفته یبار خودش میره شهرشون سر میزنه هیچوقتم اسمشونو ن خوب ن بد نمیبرم من هیچوقت نمیخوام پیش خدا روسیا باشم اما ببین اونا خیلی خیلی اذیتم میکنن جلو شوهرم حتی تیکه میندازن دیگه شوهرم خودش گفت ن میاد ن بیایین خودم میام سر میزنم