2777
2789
عنوان

تاحالا ادم معروفی ( بازیگر و خواننده ) رو از نزدیک دیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 118 پست
مرد بود یا زن ؟ راهنمایی کن اسمشو بفهمیم 😂😂

یه مردی بود تو سریال کیمیا بازی میکرد شده بود شوهرش😂شوهر اولش

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
عادی بود  خواننده دوبار دیدم عادی بوو کار خودشگ انجام میداد کسی هم کاری ب کارش نداد یبارم ...

کدوم خوانده ها ؟

گوهر خیراندیش رو کجا دیدین ؟؟؟😲😲😲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌خواننده یاس و دیدم داشت میرف ارایشگاه‌ دو تا هم بادیگارد داشت

مگه ایرانه ؟

من فقط یکی از آهنگاش رو گوش کردم نامه ای به فرزند که خیلی خوب بود 

حتی سرچ نکردم قیافه ش رو ببینم 😂😂😂

یحیی  گل  محمدیرو  تو  موسسه  ملل  تو مشهد  دیدم  اونزمان  مربی  پدیده  مشهد  بود

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

ازیتا حاجیان رو دیدم وقتی بچه بودم تو فرودگاه، ماه بود ماااه مهربون خاکی

کامران هومنم دیدم تو سیزده به در دوبی ، یادمه تو نوجوونی کراشم بودن بعد چون زیر بغلشون عرق کرده بود حالم بد شد ازشون😂

یوسف تیموریم تو یه کافه دیدم اونم باحال بود

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
کدوم خوانده ها ؟ گوهر خیراندیش رو کجا دیدین ؟؟؟😲😲😲

از استان خودمون بود

باهاش برنامه داشتیم اومد شهرمون

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
پرویز پرستویی.مهتاب کرامتی.حمید عسگری.داریوش ارجمند.امیریل ارجمند. اینا رو دیدم با ارجمندا هم عکس گ ...

وایی من از داریوش ارجمند متنفرم به خانم ها توهین کرد 😒😒

البته فرزاد فرزین خیلی خوب جوابش رو داد 😏😏😏

مهتاب کرامتی چطور بود ؟

پرویز پرستویی چطور بود ؟