ای وای 😭😭😭شدم همزاد دوستتون آذین خانم عزیزم اره خودم آدرس تاپیک شما رو میدم چون دیدم تاپیک خیلی خوبی زدی و دوستان ایده های خوبی میدن تو پس انداز کردن 😁
دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی از بهمن تا حالا یک میلیون خرج کردین؟؟؟خداییش هرجوری حساب میکنم نمیشه
آره بخدا...یه جفت کفش و یه کیف واسه خودم خریدم دو دست لباس خونگی و یکم خورده ریزم واسه دخترم...بخدا ازونموقع تاحالا واسه دخترم لباس نخریدم...خودمم ضدافتاب ندارم ...فقط خوراک میخریم و پوشک بچه...میگم که خیلی سخته ولی مطمئنن میگذره
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
خوب کار در منزل بیار الان فصل سبزی خشک کردنه میتونی سبزی خشک کنی ببری بدی مغازه های اشنا بگو ...
آره خوبه منطقه ما مردم معمولا خودشون این کارارو میکنن خیلی نمیخرن....یه پیج همکاری با نازدونه زدم ولی موفق نشدم...اصلا فالورام بالا نمیره...باید هزینه کنم واسش
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!