2777
2789
عنوان

آخرین بار که از شوهرم پول گرفتم 16 بهمن بود😁

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 77 پست
عزیزم خوب خودت ادرس میدی بچه ها تک میکنن میام دیگه  خدایی همزاد دوستمون هستیا اونم همیشه میخوا ...

ای وای 😭😭😭شدم همزاد دوستتون  آذین خانم عزیزم اره خودم آدرس تاپیک شما رو میدم چون دیدم تاپیک خیلی خوبی زدی و دوستان ایده های خوبی میدن تو پس انداز کردن 😁

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
ای وای 😭😭😭شدم همزاد دوستتون  آذین خانم عزیزم اره خودم آدرس تاپیک شما رو میدم چون دیدم تاپیک ...

عزیزم 

ممنون که تبلیغ میکنی 

اره من به شخصه خیلی یاد گرفتم 

تاپیک خوبیه و بچه ها پیشنهادات خوبی میدن

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  ممنون که تبلیغ میکنی  اره من به شخصه خیلی یاد گرفتم  تاپیک خوبیه و بچه ها پ ...

خواهش میکنم عزیزم بله خیلی تاپیک خوبی دستت درد نکنه ❤

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
عزیزم چرا خوب نیست من همیشه میخرم تبدیل میکنم طلا 

مرسی از راهنماییت عزیزم🌺🌷🌹

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

یعنی از بهمن تا حالا یک میلیون خرج کردین؟؟؟خداییش هرجوری حساب میکنم نمیشه

آره بخدا...یه جفت کفش و یه کیف واسه خودم خریدم دو دست لباس خونگی و یکم خورده ریزم واسه دخترم...بخدا ازونموقع تاحالا واسه دخترم لباس نخریدم...خودمم ضدافتاب ندارم ...فقط خوراک میخریم و پوشک بچه...میگم که خیلی سخته ولی مطمئنن میگذره

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
عزیزم  ممنون که تبلیغ میکنی  اره من به شخصه خیلی یاد گرفتم  تاپیک خوبیه و بچه ها پ ...

کاش یه جمع بندی نهایی مگفتین ..خیلی زیاده  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
نمیشه خیلی زیاده خیلی 

واسه همین میگم  

حالا خودتون فکر میکنین بهترین راه پس انداز چیه؟؟

چجوری پول دربیاریم؟

من تاظهر سرکارم ولی بعدازظهرا هم قابلیت دارم تو خونه کار کنم  

واسه همین میگم     حالا خودتون فکر میکنین بهترین راه پس انداز چیه؟؟ چجوری پول دربیاریم؟ ...

خوب اول ببین چه هنری داری که بتونی پول ازش دربیاری بعضیا کیک میپزن 

بعضیا عروسک درست میکنن میبرن میفروشن بعضیا کار در منزل میارن 

خوب اول ببین چه هنری داری که بتونی پول ازش دربیاری بعضیا کیک میپزن  بعضیا عروسک درست میکنن میب ...

آره ولی این کارا خیلی تبلیغات میخاد..ممنون عزیزم

خوب کار در منزل بیار 

الان فصل سبزی خشک کردنه میتونی سبزی خشک کنی ببری بدی مغازه های اشنا بگو بفروشن برات 

من چیزای که به ذهنم رسید گفتم 

ببین چیکار میتونی بکنی یه جا بنویس بعد فکر من ببین خوبه یا نه فقط اذیت کردن داره و زحمت زیاد 

خوب کار در منزل بیار  الان فصل سبزی خشک کردنه میتونی سبزی خشک کنی ببری بدی مغازه های اشنا بگو ...

آره خوبه منطقه ما مردم معمولا خودشون این کارارو میکنن خیلی نمیخرن....یه پیج همکاری با نازدونه زدم ولی موفق نشدم...اصلا فالورام بالا نمیره...باید هزینه کنم واسش