2777
2789

ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ؟ ژل موی سافت خریدم . طولانی ترین زمانی که میتونه به موهام بمونه چقدره ؟ باید زود بشورم یا تا نوبت حمام بعد بمونه مشکلی نداره ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من صورتم یهویی خیلی جوش زد رفتم دکتر ازیترومایسین و پانژل و ژل سشتشو داد این سری رفتم باز چون خوب نشدم راکوتان داد به نظرتون کی کامل اثر میکنه من الان ۵ روزه دارم استفاده میکنم

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤

من اومدم  

گفتی بیا   

مو فرفری غزل سازم

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  

جای جوش رو صورتم بیداااااد میکنه

دوست دارم صورتم بدون لک بشه.پوستم چربه.۲۶ سالمه ولی هنوز جوش میزنه صورتم.اخه چرا😔

من ی ماهی میشه خالای صورتمو سوزوندم

ی ترمیم کننده خوب میشه معرفی کنی 

ممنون🌹

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
جوش دردناک توی کتف و کمر راه حلشه چیه؟

عزیزم شما میتونید از صابون مریم گلی استفاده کنید خیلی خوبه اگه خواصشو و خواستید یا سفارش خواستید بدید واتساپ# درخدمتم حتی میتونم نتایجمونو ارسال کنم براتون

ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ...

ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس براش خودمون رو معرفی میکنم و برای صافی و لخت شدن مو هم ماسک مو حلث نوشن رو پیشنهاد میکنم جهت مشاوره بیشتر و سفارش محصول میتونی واتساپ# پیام بدین 

ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ...

ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس براش خودمون رو معرفی میکنم و برای صافی و لخت شدن مو هم ماسک مو حلث نوشن رو پیشنهاد میکنم جهت مشاوره بیشتر و سفارش محصول میتونی واتساپ# پیام بدین 

سلام من صورتم یهویی خیلی جوش زد رفتم دکتر ازیترومایسین و پانژل و ژل سشتشو داد این سری رفتم باز چون خ ...

ببین عزیز راکوتان کلا یه محصول خیلی خطرناک هست و فقط برای کسانی تجویز میشه که هیچ راهی براشون نمونده

احتمال داره خشکی و اگزما بوجود بیار و درکل نخور من به شما پک ضد جوش رو معرفی میکنم میتونی برای دیدن نتایجش واتساپ# پیام بدین 

کرم آبرسان خوب که خیلی هم گرون نباشه برای جلوگیری از پیری پوست چی خوبه

عزیز شما میتونید از کرم آبرسان لدورا استفاده کنید هم آبرسانی میکنه هم جلوگیری از پیری هم روشن کننده است برای مشاوره بیشتر و ثبت سفارش واتساپ# در خدمتم