ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ؟ ژل موی سافت خریدم . طولانی ترین زمانی که میتونه به موهام بمونه چقدره ؟ باید زود بشورم یا تا نوبت حمام بعد بمونه مشکلی نداره ؟
بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام من صورتم یهویی خیلی جوش زد رفتم دکتر ازیترومایسین و پانژل و ژل سشتشو داد این سری رفتم باز چون خوب نشدم راکوتان داد به نظرتون کی کامل اثر میکنه من الان ۵ روزه دارم استفاده میکنم
نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤
دوست دارم صورتم بدون لک بشه.پوستم چربه.۲۶ سالمه ولی هنوز جوش میزنه صورتم.اخه چرا😔
من ی ماهی میشه خالای صورتمو سوزوندم
ی ترمیم کننده خوب میشه معرفی کنی
ممنون🌹
خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ...
ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس براش خودمون رو معرفی میکنم و برای صافی و لخت شدن مو هم ماسک مو حلث نوشن رو پیشنهاد میکنم جهت مشاوره بیشتر و سفارش محصول میتونی واتساپ# پیام بدین
ژل شستشوی صورت خوب چی پیشنهاد میدید و اینکه ماسک مویی خریدم پارابن داره . چقدر اسیب میزنه به موهامم ...
ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس براش خودمون رو معرفی میکنم و برای صافی و لخت شدن مو هم ماسک مو حلث نوشن رو پیشنهاد میکنم جهت مشاوره بیشتر و سفارش محصول میتونی واتساپ# پیام بدین