2777
2789

ن من تازه ایمپلنتم کردم بعد روکش 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من تازه ایمپلنتم کردم بعد روکش 

ببخشید هزینش چقدر شد؟؟کدوم دندونتون بود؟؟اخه منم میخام انجام بدم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ببخشید هزینش چقدر شد؟؟کدوم دندونتون بود؟؟اخه منم میخام انجام بدم

دندون 5 از راست بود 1900 فعلا گرف 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بنطر من اگه ب عصب رسیده ..نمیخاد خرج عصب کشی و روکش کنی..برو بکشش یک دندون بزار...عصب کشیم بکنی بازم ...

من یکی از دندونام عفونت کرده بود بعد عصب کشی کردم الان میخوام ببینم روکش گردن چجوریه

ایمپلنت خیلی درد داشت نه؟؟

ن اصلا عین پر کردنه چون بی حسه