2777
2789
عنوان

عمل بینی کمکم کنید

129 بازدید | 12 پست

سلام من نزدیک ۲ سال هست که قصد عمل بینی دارم

بینی خودم استخوانی با نوک گوشتی هست و میخوام طبیعی عمل کنم اما بزرگ نباشه و کوچیک بشه 

خیلی تحقیق کردم هر دکتری رو انتخاب میکنم و وقت میگیرم بعدش میبینم چند تا ناراضی پیدا میکنه و پشیمون میشم

واقعا خسته شدم از گشتن و سرچ کردم

خواهش میکنم اگر مطمئن هستید دکتری خوب هست و از لحاظ زیبایی و تنفس مشکل ایجاد نمیکنه بهم معرفی کنید

لطفا برای دکتری تبلیغ نکنید این تبلیغات دروغین باعث شده من گیج و خسته بشم از سرچ کردن

ممنون میشم نظر واقعیتون رو از عمل خودتون بگید

براتون دعا میکنم ممنونم 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رو هم بگم که 

میخواستم با دکتر حسنانی عمل کنم اما بعد دیدم کلی ناراضی داشته 

و همینطور دکتر محبی که حتی پیشش وقت دارم برای تابستون و سه تا از مریض هاشون گفتن سوراخ سمت راست بینیشون بالاتر هست و قرینه نشده

دکتر نادریان هم گفت عملم نمیکنه 

هزینه برام مهم نیست فقط میخوام کارم به ترمیم نکشه که خرج اضافی بشه 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

همه دکترا ناراضی دارن

منم قصد عمل دارم 

علی بصام،جاودانی،اتوسا ضیغمی این۳تا مدنظرمن

تو اینستا سرچ کن خانوم اجازه،پیج ی معلمه

بینیشو پیش علی بصام عمل کرده قشنگ شده راضی هم هستش

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
عمل بینی شانسیه عزیزم من الان خیلی راضیم از عملم ولی یکم مشکل تنفس دارم

شما پیش کی عمل کردین

توسلی اردبیل خودم تهرانم کارشو دوس داشتم رفتم اونجا

آها مبارکت باشه عزیزم 

عمل بینی شانسه من ک راضیم و اصن دکترمم چون شانسیه این مورد ب کسی معرفی نمیکنم چون دکتر خدانیست ...

درست میگی گلم مبارکت باشه 😘