2777
2789
عنوان

به نظرتون این جور مردی واقعا یه دخترو دوست داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 57 پست
اخه پسره از خدا شه که به دختره برسههه

احساس میکنم این دوستت درواقع خودت هستی...چون مطمئن حرف میزنی...اخروعاقبت نداره اون پسره داره سواستفاده میکنه...فامیلم هست کنف بازی میشه.ادامه ندین

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودموعشق دوران مجردیم افتادم دوسال دوست بودیم پسرعمه ام بود بااینکه راحت میتونست بیاد خونمون دوسال تموم یه بارم نیومد خونمون میگف نمیخام به یه چشم دیگه نگات کنم نمیخام توگناه بیفتیم اخرش که مال هم میشیم ،ولی اخرش به اجبارخانواده بایه غریبه ازدواج کردمو هنوزم که هنوزه سرقولش هستو ازدواج نکرده بعدهشت سال ،افتخارنمیکنم برا ازدواج نکردنش چون دوسدارم زندگیش بهترازهمه باشه افسوس که ازدستش دادم همین.

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
ببين ما ك به دوستت دسترسي نداريم شما گفتي به شمام ثابت شده پسره عاشق دوستت خوب به شما چطوري ثابت ش ...

واقعا با کاراش باحرفاش اخه من یه جور بینشون پیام اینا ردو بدل میکنم

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
یاد خودموعشق دوران مجردیم افتادم دوسال دوست بودیم پسرعمه ام بود بااینکه راحت میتونست بیاد خونمون دوس ...

متاسف شدم عزیزم

خیلی سخته

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

نه چون اگ خیلی دوسش داشت کارب نمیکرد یه درصد برای دختره بد بشه.یا عفتش لکه دار بشه بنظر من

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

انشاله ک اینجوری نباشه

همینطور هس البته نمیدونم برای خودتونه یا دوستتون ولی کانلا مشخصع و اینجور ک شما گفتین مفهوم کانلا واضحه یارو تو فکرش چیاس

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
واقعا با کاراش باحرفاش اخه من یه جور بینشون پیام اینا ردو بدل میکنم

چ علتی...

ی دلیل محکم 

مثلا پسره جلوی کسی به خاطر ش ایستاده

از خودگذشتگی خاصی کرده

به خاطر دختر خانم خودش رو به آب و آتش زده

لطفا پیام خصوصی ندید! 
اخه نمیشه  لطفا نپرسین نمیتونم بگم

ما نمیپرسیم

اما شاید نشه ازدواج کنن بعد چی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

احساس میکنم این دوستت درواقع خودت هستی...چون مطمئن حرف میزنی...اخروعاقبت نداره اون پسره داره سواستفا ...

نه والا من  که یه عشق کامل دارم میخواید باور کنید یا نه این مورد کاملا در مورد دوستمه

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤