2777
2789

یه مرد که واقعا برای یه دختره ثابت شده ک دوستش داره و واقعا عاشق دختره هست یعنی دوستم اینطور گف ک اون پسره خاطر  دوستمو خیلی میخواد وافعا عاشقش و از فامیلاشونه ولی خیلی میل جنسیش زیاده نسبت به دختره و از هر فرصتی استفاده میکنه تا باهاش رابطه داشته باشه ولی واقعا دوست داره این پسره دوستمو.

تازه برای منم ثابت شده حالا این حسی که این آقا پسر به دوستم داره به نظرتون طبیعیه؟؟ (یاد اوری کن که پسره از فامیلای نزدیک دوستمه  و اصلا نسبت دور ندارن و  تقریبا قراره ازدواج کنن)

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که از الان به فکر میل جنسیه و میخاد واردش بشه نه...باید برای حجب و حیای دخترم ارزش قائل باشه اگه دوسش داره

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

وا هنو ازدواج نکرده از هر فرصتی استفاده میکنه؟؟؟من این رفتارو خوشایند نمیبینم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

چطوری ثابت شده دوستش داره ؟والله طرف ۲۰ ساله داره زندگی میکنه هنوز نمیدونه شوهرش دوستش داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وا هنو ازدواج نکرده از هر فرصتی استفاده میکنه؟؟؟من این رفتارو خوشایند نمیبینم

البته بزور نه نظر دوستمم میپرسه و براش اخترام قاعله

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

اینکه نیاز جنسی مردا بیشتره شکی نیست ولی وقتی هیچی بینشون رسمی نشده وپسره در هر فرصت دنبال برطرف کردن نیاز جنسی خودش هست.طبیعی نیست وفکری پشتش نیست جز اینکه پسره دنبال حال کردن خودشه.