2777
2789
عنوان

هنوزم باورم‌نمیشه خیلی حالم‌بده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 43 پست

فکر کردی مامانش باور میکنه ؟ حالا هر کاره ای هم ک باشه پشت پسرش در میاد ن تو 

میفهممت از الان دیگه هیچ خری رو تو زندگیت راه نده برای همینه ک میگن نباید با نامحرم دوست شد بزرگترین ضربه رو دختر و احساساتش میخوره ،، فراموش کن میدونم سخته از ی مشاور کمک بگیره خداروشکر ک این ادم هرزه از زندگیت حذف شد جلوی ضررو هر وقت بگیری منفعته ...خودتو سرگرم کن کلاس ورزشی برو ب خاطرات فکر نکن...اکثر پسرا همین شدن متاسفانه...عزیزم احساسات لطیفت رو خرج هر حرومزاده ای نکن دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی مامانش باور میکنه ؟ حالا هر کاره ای هم ک باشه پشت پسرش در میاد ن تو  میفهممت از ال ...

جوری زمین خوردم خوابشم نمیدیدم... من اینو یه فرشته میدیدم مادرمم به هم خورده این فقط یه دخترو نشکسته دل یه مادرو‌هم شکست...خدا ازش نگذره  خدایا کجایی

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
انشاءالله جوری میخوره که نفهمه از کجا خورده

فعلا که منو زمین زده باورت میشه ظهر براش پیامارم فرستادم با کمال پررویی میخواست جواب بده بلاکش کردم از وا ت س آ پ ، 

حتی نخواست اس بزنه کار خودشو‌توجیه‌کنه با وقاحت تمام  کارشو‌تایید کرد و گوشیشو‌ول کرد رفت سمت هر زه اش! 

جوری زمین خوردم خوابشم نمیدیدم... من اینو یه فرشته میدیدم مادرمم به هم خورده این فقط یه دخترو نشکسته ...

ببخشید اینو میگم تقصیر خودته تو ک انقد روحیت حساسه چطور ب این آدم زود اعتماد کردی  و همینطور خودتو دستشش دادی ،همه پسرا همینن عزیزم همه شون ،از همین ادمای زبون باز بترس 

اینا همه فراموش میشه با هرسختی فقط ی اشتباهی دوربار نکن  خلایق هر چ لایق لیاقتش همون کثافتان

ببخشید اینو میگم تقصیر خودته تو ک انقد روحیت حساسه چطور ب این آدم زود اعتماد کردی  و همینطور خو ...

کل روحم خدشه دار شده‌... من ۲۶ ۲۷ سالمه ...دیگه امیدی به هیچی ندارم جوونیمو اعتمادمو باورمو ازم‌گرفت

کل روحم خدشه دار شده‌... من ۲۶ ۲۷ سالمه ...دیگه امیدی به هیچی ندارم جوونیمو اعتمادمو باورمو ازم‌گرفت

عزیزدلم میفهممت تو هم مثل خواهرخودم

بخدا خداروشکر کن وارد زندگیت نشده یعنی عقد نکردید ...خدا خیلی دوستت داشته ک بالاخره ذات شیطانیش لو رفت واست ....همه ادما اشتباه میکنن مهم اینه ک از اشتباهاتشون درس بگیرن و بلند شن ....تو الان حالت خرابه حق داری عزیزم حتما حتما حتما برو پیش ی مشاور خیلی کمکت میکنه ،شمارشو حذف کن جوری ک انگار نبوده ی یا علی بگو و توکل کن بخدا مطمئنم کمکت میکنه ،،از الا ب بعدخوب زندگی کن،،ان شالله  ازدواج خوب کنی ک همه اینا یادت بره

عزیزدلم میفهممت تو هم مثل خواهرخودم بخدا خداروشکر کن وارد زندگیت نشده یعنی عقد نکردید ...خدا خیلی د ...

قربونت برم ولی تا زمین خوردن اونم نبینم اروم‌نمیکیرم

قربونت برم ولی تا زمین خوردن اونم نبینم اروم‌نمیکیرم

این جور ادما زندگی خوبی نخواهند داشت دیدم ک میگن هر چند حفظ ظاهر کنن....زمین خوردن از این بیشتر ک تا خرخره تو کثافته با این هرزه ها ایشالا ایدز بگیره بمیره