2777
2789
عنوان

هنوزم باورم‌نمیشه خیلی حالم‌بده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 43 پست
وای وای

دارم دق میکنم حرفاشونو‌میدیدیا عقل از سرم پرید میخوام به ننش بگم با اینکه ننشم نمیشناسم ولی میگم‌پسرت چه جانوریه تا ساعت ۳ شب با هر زه ها بیرونه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا ولش کنی باید حالشو بگیری مرتیکه نفهمو

خالشو بگیرم چه سودی داره اون انقدر با هر زه های اطرافش مشغوله ‌‌‌‌‌‌‌‌که‌من یه لحظم از ذهنش گذر نمیکنم‌انگاااار نه انگاااار با من کلی خاطره داشت .... اخه جالبه بهش پی ام زدم چرا رل اینستاتو بر نداشتی ما ۳ هفتست تموم کردیم میگه تنها رل من توبودی🤣 اشغال

فکر کردی ننه اش نمیدونه؟! 

فک نکنم تا این حد بدونه ننش خیلی مذهبیه بدونه پسر کثیفش س ک.  س گروهی میزنه ها.... ولی میدونی خانوادشم نمیتونن جمعش کنن

این حرفا واسه مادربزرگاست صبر کن بزرگتر بشی بعد نصیحت کن، این حرفت جز نمک روی زخم هیچی نداره

ممنونم که لاقل تو میتونی درکم‌کنی من دارم رسما میمیرم چه به سرم‌اومد خدایا اون یه فرشته بود واسم

خالشو بگیرم چه سودی داره اون انقدر با هر زه های اطرافش مشغوله ‌‌‌‌‌‌‌‌که‌من یه لحظم از ذهنش گذر نمیک ...

اره تنها رلش تو بودی جن.ده هاش جدا هستن مردا کلا اینجورین یه زن دارن هفت هشتا صیغه ای یه معشوقه پنج شیش تا جن.ده تفکیک میکنن عزیزای دل

خدا رو شکر که قبل عقد ماجرا برات رو شد عزیزم ان شاء الله با ی ادم خوب اشنا بشی اما سعی کن چشماتو ب ...

من دیگه امیدی باوری واسم نمونده با یکی دیگه اشنا شم... واااای واااای میدیدی چقدررر اشک‌ریخت تا باهاش فقط حرف بزنم چقدرررر زبون میریخت

اره تنها رلش تو بودی جن.ده هاش جدا هستن مردا کلا اینجورین یه زن دارن هفت هشتا صیغه ای یه معشوقه پنج ...

به این میسوزم شبا بخاطر دوریش من زجه‌میزدم خدارو التماس میکردم برگرده ولی اون انقدر مشغول بود که من یه لحظم تو ذهنش نبودم ...فکر کن تا ساعت ۲ شب باهاش بیرون بود

من ازین بدترشو میکردم اخ اگه بدونی تاحالا کلک چندنفرو کندم

نایی ندارم فقط از خدا خواستم مغازه جدیدی که باز‌کرده ورشکست شه من بد هیچ‌کسو نخواسته بودم از خدا خواستم حتی این بمیره زحر کش‌شه