2777
2789
منم خیییلی تلاش میکردم که عقلانی رفتار کنم ولی نمیشد ولی یه تجربه خوب و سخت و سنگین شد برام. عاشقو ...

دورت بگردم

الان یه چشمی تایپ میکنم رسما

فردا حتما می‌خونم و کامنتمو میگم بهت

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
آره مجردم،با کسی که دویش داشتم و با هم مدتی بود آشنا شده بودیم،برای بار اول چون شرایط بیرون نداشتیم، ...

خواستگارت خواست یه کارایی کنه یا  اون کسی که خونه اش بودین ببیخشید می پرسم؟؟؟؟؟ 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوستش داشتم وسطش بودم😥😥

الهی☹

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دورت بگردم الان یه چشمی تایپ میکنم رسما فردا حتما می‌خونم و کامنتمو میگم بهت

برو عزیزم

خوب و آروم بخوابی ایشالا.

شبت بخیر قشنگم

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
برو عزیزم خوب و آروم بخوابی ایشالا. شبت بخیر قشنگم

ماچ بهت عزیز دردونه

فقط یه چیزی بگم و برم

اینی که من میگم ازش

انقدر مغرور و پر ابهت و سخت گیر که به هر کی نگاهم نمیکنه

این باعث می‌شد توجه های کمش به من برام معجزه باشه

وگرنه من به هر کسی دل نمی‌دادم

توام اگر طرفت معجزته بدون عشقه

اگر نه اصلا خودت رو محکوم به حسی نکن

اسی داستانت چیه؟کنجکاو شدم اگه گفتی تگم کن بیام بخونم💚

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
خواستگار که نه دویت بودیم تازه آشنا شده بودیم.نه همین دوستم که بار اول بود میدیدمش،البته جای پدرم بو ...

عزیزم چه خوب که نذاشتین، با اجازه ات یکی از تایپک هاتو خوندم از عاشقانه هات بود خیلی زیبا بود و لذت بردم نمیدونم واسه کی نوشتی اما هر چی بود به دل می‌نشست و با قلبی عاشق می‌نوشت ای ول 😍😍😍😍

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

منم دقیقن با کسی که دوسش داشتم تو یه خونه تنها بودیم اونم تو یه شهرک دیگه که خیلی از خونمون دور بود یهو خاست بهم نزدیک شه اما اصلن نزاشتم کاری کنه حتی نتونست بهم دست بزنه لعنتی همون روز موقع برگشتن خونه کلی گریه کردم تو مدرسه هم که همش گریه اونموقع سوم دبیرستان بودم و نهایی داشتم دوتا از درسامو نتونستم پاس کنم کلا داغون شدم ولی خوب شد که گذاشتمش کنار چون کسی که الان کنارمه حتی ارزش اینو داره که براش بمیرم شماهم خودتونو وقف کسی نکنین که میخاسته از بدنتون لذت ببره فقط واسه اینکه خالی شه

خدایا بهم قدرت بده که خودمو جمع کنم که زندگی بهتری برای خودم بسازم
برای همین آقای نامرد بود،تنها کسی که راهش دادم به زندگیم،تنها کسی که از لحظه ب لحظه زندگیم خبر داشت ...

امیدوارم یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره و ارزش و لیاقت دوست داشتن و اعتماد را داشته باشه