2777
2789

روزهارو می‌شماریم ما بازمانده های خاطرات شیرین تو ‌‌کجایی جات خوبه الان چرا تو چرا ما چرا 

جای بیرون رفتنامون زدن رقصیدنامون حالا ما میایم باغ رضوان تا جمع سه نفرمون با تو تکمیل کنیم ...

زندگی بی معنا بود اما تو نباید میرفتی 

دل به یاد امیرحسین 🖤:)

بماند به یادگار این شب دلگیر.  

یادگاری بزارید شماهم همه باهم برامون بمونه ممنون🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عجببببب  

بیا گلمـ

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

عه چرا پستم پاک شد  

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

خاله ی عزیزم تا ابد فراموشت نمیکنم لعنت ب کرونا ک تورو ازمون گرفت داغت رو دلم سنگینی میکنه لحظه ای ک نفسهای آخرتو میکشیدی دستم رو گذاشتم تو دستت دلم طاقت نیورد هیچوقت یادم نمیره 😔خیلی وقتا خوابتو میبینم درست مث همون موقه ها ک میخندیدی یقین دارم جات خوبه عزیزم 💔

ب نام خدای رنگین کمان🌈