2777
2789

از روزی که باهاش ازدواج کردم هفته ای کمش یه بار سردرد داره.میگرن داره .

دیگه خسته شدم وقتی سردرد هست تمام زندگیمون تعطیل میشه نه میشه کسی بیاد خونمون نه جایی بریم نه حوصله منو دخترم روداره.چیکارکنم خوب شه😩😩😩

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

وای مثل شوهرمن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجامت کردن ؟ 

حجامت اصلاًبهش نمسازه خوب که نمیشه هیچ کلی هم بدخلق میشه

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

طب سنتی

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بنده خدارو 

درکش کن 

ببرش طب سوزنی سردرد میگرنیو خوب میکنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
منم میگرن دارم خیلی سخته مدام سردرد...

اره خیلی بده.فقط میره تواتاق ومیخوابه چندروز هم طول میکشه

اون سردرد داره بعد شما خسته شدي😐بنده خدا داره درد ميكشه خب

خب توضیح دادم کع⁦☹️⁩⁦☹️⁩

بنده خدارو  درکش کن  ببرش طب سوزنی سردرد میگرنیو خوب میکنه

واقعن خوبه.شماخودت نتیجشو دیدی