2777
2789
عنوان

بلاخره همه چی روشد به منم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ازدواج خیانت میکرد ک دردش چندین برابر بود  برو خوشحال باش ک باهاش ازدواج نکردی فقط دوست پس ...

خوشحال نیستم بدبختم‌که شناختمش میخوام سر بزنم گالریم تمام خاطراتش و پاک کنم ولی از گالریمم چندشم‌میشه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
برا من بعد ۶ سال خیانت کرد😂😂😂😂😂😬😬😬😬الانم ازدواج کرده😂😂😂😂به دنده چپم

توام کل ابروتو براش داده بودی؟ شماهم هرروز باهم بودید و کل شهر شمارو با هم میشناختن؟ توام بخاطرش کل خاستگارارو رد کرده بودی؟ توام سالها حز اون حتی صدای نامحرمیو هم نشنیده بودی!؟خیلی سخته احه اینطوری باشه

توام کل ابروتو براش داده بودی؟ شماهم هرروز باهم بودید و کل شهر شمارو با هم میشناختن؟ توام بخاطرش کل ...

خب دیگه ۶ سال از زندگیمو پاش دادم و حتی پای سرطانش موندم:)خوب ک شد خیانت کرد😂🙃

هیچی ازهیچکس بعید نیس عشق منم روز ده ساعت میشست برامن صحبت میکرد که خیانت چیه من اگه بخام همچین کاری باتو کنم شب نمیتونم بخابم من اصالت دارم ادم خیانتکاربی اصالته بعد امتحانش  کردم میخاست توخون باهاش قرار بزازه😐😐

دارم‌میمیرم کفتنش خیلی آسونه ها..پیامارو میدیدی عقل ازسرت میپرید

میفهمم ..آدم تا فراموش کنه زمان میبره ..ولی جای دردش میمونه ...الان یاد گرفتن قبل اینکه ازدواج انجام بشه تست خیانت میگیرن ..خیلی خوبه ب نظرم

هیچی ازهیچکس بعید نیس عشق منم روز ده ساعت میشست برامن صحبت میکرد که خیانت چیه من اگه بخام همچین کاری ...

یا خدا... دقیقا اینم‌اینطوری بود گریه میکردتاباهاش دوس شم اوکی‌بدم

یا خدا... دقیقا اینم‌اینطوری بود گریه میکردتاباهاش دوس شم اوکی‌بدم

من خیلی ازیت شدم من هیچی بهش نگفتم به روش نیاوردم فقط سعی کردم خودمو بهش نزدیکتر کنم چون میدونستم دوسم داره این قضیه یچیزاییشم تقصیرخودم بود الانمم نامزدمه😩ولی ته قلبم وقتی ازاین حرفا میزنه دیگه اصلا باورندارم