2777
2789
عنوان

سگ دنبالم کرد 😑😑

1072 بازدید | 52 پست

امروز از تو کوچه داشتم رد میشدم یهو یه سگ هاسکی افتاد دنبالم از ترس زبونم بند اومده بود از ترس داشتم فرار میگردم صاحبشم زد زیر خنده که کاریت نداره که 😑😑😑 تا سر خیابون فقط دوییدم نفسم بند اومد بهش فکرم میکنم میترسم . فقط دارم فکر میکنم اگر به جای من یه خانم باردار بود یا یکی که مشکل قلبی داشت و از ترس میخاست بدوعه چی میشد . 

حرف از دین نیست من ادم مذهبی ای نیستم عاشق حیووناهم هستم ولی افرادی که سگ هاشون رو میارن بیرون و بدون قلاده رهاش میکنن حتی مثل صاحب این هاسکی تهش میاد میخنده به نظرم کار درستی نیست نظرتون؟

چه سرپرست بی‌شعور و نفهمی داشته 😐😐😐😐

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی مرررررگ ببند نیشتو عنتر 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

یا سگ هایی که  سوار ماشین میکنن و  سر سگ  بیرون از پنجره میاد و  عابر های پیاده  با هر پارس  سگ  ، سه متر  بالا میپرن و میترسن 

اینا همش حق الناسِ

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سگه اگه کاریت نداشت چرا افتاده دنبالت. باید از صاحب سگه شکایت کرد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

عزیزم بعضیا خرن خر الاق گاو مثلا میخوان ادای اروپایی هارو در بیارن در صورتی که اونا تا حیوونشون قلاده نداشتا باشه بیرو نمیبرنش ولی مردم این مملک جو گیرن متاسفانه

❤💑sina💑❤