2777
2789
عنوان

مامانا میزارید بچه ها تون برن کوچه بازی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه کلا پسرم تو عمرش فقط یه بچه رو تاحالا دیده که اونم دختر عموش بوده

همبازیش هست؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

شبا با پدرش بره بازی کنه مثلا فوتبال و دوچرخه سواری اینا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

از صبح تا شب داداشم پ ابجیم تو کوچه هستن

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...
با خودم میبرم یساعت دوچرخه بازی میکنه میایم،فضای کوچه ی ما بد نیست،ازین کوچه قدیمی هاس کلا ۸تا خونه ...

کوچه قدبمیا آره خلوتن.کوچه ما پر از پسر بچه تقریبا نوجوونن همشونم دوچرخه سوار.ماشین.

اسی ببرش خودتم پیشش باش تنها نذار بره ولی بچه همبازی میخواد 

ما تو کوچه ولو بودیم ولی من خودم اجازه نمیدم بچه ام تنها بره میرم نزدیکش وایمیسم کتاب میخونم البته بچه من میره پارکينگ ولی بازم نمیذارم تنها بره حتما میرم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نه حتی دختر عموش رو سالی یک بار هم نمیبینه

نکن این کار رو 

بچه ها واقعا همبازی نیاز دارن روانشناسا خیلی تاکید دارن خیلی خیلی اگه حتی با نظارت خودت نمیبری کوچه یا پارکینگ ببرش خونه بازی ای چیزی بذار بچه ببینه بازی کنه

منم میبرم پارکینگ خودم یه گوشه میمونم با بچه ها بازی میکنه بعد میارمش خونه چون واقعا می‌بینم نیاز داره به بازی با بچه ها