2777
2789

سلام سلام دوستیا 🌼❤️

این اولین تاپیک منه و خوشحالم که به تازگی در جمع نی نی سایتیا قرار گرفتم... 

دوست دارم اولین تاپیکم لیستی از کارهای رنگی باشه که باعث میشه حالمون بهتر شه... 

شما وقتی میخواین حال خودتون عوض کنین چه کاری انجام میدین؟ 

اینجا برای هم از این کارها میگیم و کارهای قشنگ جدید از هم یاد میگیریم 

من خودم دوش گرفتن با آب گرم به همراه شنیدن یه موسیقی بی کلام ملایم حالمو خیلی خوب میکنه 👍

رسیدگی و آبیاری گل و گیاه و صحبت کردن باهاشون☘️

یکی از کارهایی ک خیلی حالمو خوب میکنه خدمت کردن ب مامانمه... دوست دارم همیشه حس کنه خیلی مهمه واسم... گاهی یه ماساژ مهمونش میکنم، گاهی غذایی ک دوست داره میپزم یه وقتایی هم فقط دمپایی هاشو جلو پاش جفت میکنم... 😍

شنیدن موسیقی بی کلام منو اروم میکنه... 

بغل کردن عزیزانم یکی دیگه از اون کارهاس😍

آشپزی کردن و شیرینی پختن واقعا بهم انرژی میده... 😋موقع اشپزی کردن یه اهنگ پلی میکنم با مواد اولیه ای ک میخوان برام غذای خوشمزه ای رو بسازن حرف میزنم و تقریبا با رقص اشپزی میکنم 😍

کمک کردن به آدما باعث شادیم میشه حتی اگه این کمک کردن در حد لایک کردن پیج تازه کاری باشه ک توی اینستا میخواد شروع به کسب درامد کنه و ب حمایت نیاز داره... ^_^

خوندن شعر یکی از بهتریناس برای نجات من از آشفتگی.... به خصوص وقتی شعری رو دکلمه کنم و برای دلبرم بفرستم... یا اینکه برای یکی از عزیزانم بخونمش و چشماش رو ببینم وقتی این شعر رو میشنوه و ذوق میکنه❤️

شما چی؟ شما بگین چه کارهایی میتونه حالتونو خوب کنه، بیانش کنین و به منم یاد بدین راه های جدید رو😍🌼

با یه اسپرسوی داغ روی میزوصندلی محبوبم توی تراس نقلی خونم..کنار گل هام..لاک میزنم و کتاب میخونم❤

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن اش رشته تو هوای برفی یه طوری ک دونه های برفو از پشت پنجره ببینم و آش داغ مامان پز رو میل کنم و گاه گاهی پنجره رو یه کوچولو باز کنم ک دونه های برف صورتمو نوازش کنه.....هییییی دلم گرفت

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
با یه اسپرسوی داغ روی میزوصندلی محبوبم توی تراس نقلی خونم..کنار گل هام..لاک میزنم و کتاب میخونم❤

چه فضای قشنگی داری... یه تراس کوچولو و پر از قشنگی... خوشحالم برات 😍

لاک زدن و کتاب خوندن😍

همشو هستم جز اسپرسو... من موکا میخوام لطفنی👀❤️

خوردن اش رشته تو هوای برفی یه طوری ک دونه های برفو از پشت پنجره ببینم و آش داغ مامان پز رو میل کنم و ...

با خوندن پیامت لذت بردم 😍چقد عکس پروفایلت ب روحیه ی لطیفت میاد خانوم❤️☘️

ممنونم ک ما رو هم توی این تصور قشنگ شریک کردی... 

اما همونجور ک نوشتی این تصویر زیبا شرایط خاصی میخواد... برف زیبا و... من قصدم اینه برای هم بگیم تو هر لحظه اگه نیاز ب خوب شدن حالمون داشته باشیم چ کارهایی میکنیم 🌼منتظرم ک توی تجربیاتت شریکمون کنی❤️

چه فضای قشنگی داری... یه تراس کوچولو و پر از قشنگی... خوشحالم برات 😍 لاک زدن و کتاب خوندن😍 همشو ...

عزیزمی😍❣

پس بیا باهم موکا بنوشیم و فروغ بخونیم😊😘

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
با خوندن پیامت لذت بردم 😍چقد عکس پروفایلت ب روحیه ی لطیفت میاد خانوم❤️☘️ ممنونم ک ما رو هم توی این ...

فدات شم عزیزم.من هیچی به اندازه کتاب خوندن بهم آرامش نمیده و حالمو خوب نمیکنه  مخصوصا تو خونه پدریم باشم و تو اتاق شریکی با ابجیم ک  قبلااا با همدیگه درس میخوندیم.خیلی خاطره از اتاقه دارم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟