2777
2789
عنوان

به نظرتون این ازدواج درسته؟

123 بازدید | 19 پست

(دوستان توجه کنید این تایپیک واسه ی خودم نیس)

به نظرتون درسته یه دختر ۱۵ ساله با یه پسر ۲۸ ساله ازدواج کنه؟

از لحاظ خانواده ، خانواده ی دختر اصن واسشون اهمیت نداره و دخترشونو شوهر میدن...

از خودشون هم بخوام بگم پسره تاحالا حتی یه رابطه ی جدی نداشته ولی دختره قبلاا بسیااار پسرباز بوده و دلیلشم کمبود محبت بوده...   اینکه میگم قبلا پسربازی بوده رو مطمئنم چون الان نیس و به میل خودش چادری شده...

خانواده دختره یکم مشکل دارن مثلا مامانه دختره دائم در حال خیانت یه شوهرشه (چه از لحاظ عاطفی چه از لحاظ جنسی) ولی خانواده پسره بسیاار‌ سرشناس و مورد تایید هستن...

و همدیگه رو هم خیلی دوس دارن

دوستان توجه داشته باشید اینایی که گفتم هیچ کدومشون شک و حدس نیست و مطمئنم از اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر و خونوادش از دختر خیلی سره 

عقل داشته باشه نمیگیره

دختره نه از لحتظ سنی بهش میخوره نه خونواده و من معتقدم گذشته ی ادما هم مهمه

گدشتش...

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چ سرنوشت عجیبی  دختر خیلی کم‌سن و سال ممکنه دو سال بعد پیشمون شه ک بگه بدبخت شدم فلانن

منم همینو گفتم ولی بقیه اعضای خانواده میگن برو تو خیابون از مردم بپرس ببین کی ازدواج کردن مطمئن باش بیشترشون تو همون ۱۵ ۱۶ سالگی ازدواج کردن😑

آیا خانواده پسر عقل دارن؟ میخوان پسرشونو بدبخت کنن؟

پسره خیلی سر به زیره و تاحالا حرف ازدواجو نزده بود ولی از وقتی دختره رو دیده یه آدم دیگه شده ، پاشو کرده تو یه کفش میگه یا این یا هیچکسی