2777
2789
عنوان

به نظرتون این ازدواج درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
ینی ممکنه خیانت کنه مثه مامانش؟

نطر شخصیم اینه

بله

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره خیلی سر به زیره و تاحالا حرف ازدواجو نزده بود ولی از وقتی دختره رو دیده یه آدم دیگه شده ، پاشو ...

خب پس هیچی. خودش میخواد دیگه. ولی بعدا صددرصد مشکل پیدا میکنن چون از هیچ نظر به هم نمیخورن. دختر خانم هم ده سال دیگه تازه معلوم میشه چیه و چیکارست. الان بچه است و نظرش، عواطفش و شخصیتش تغییر خواهد کرد.

خب پس هیچی. خودش میخواد دیگه. ولی بعدا صددرصد مشکل پیدا میکنن چون از هیچ نظر به هم نمیخورن. دختر خان ...

منم موافقم با شما ولی انگار نیت کرده خودشو بدبخت کنه...

و اینم بگم که خانواده ی دختره اصرار بسیار زیادی دارن که تا قبل از تابستون عروسی کنن😐

بنظرم ادم انتخاب ۱۵سالگیشو تو۲۰سالگیش یا۲۵نگاهشم نمیکنه

مگه چ باشه

درکل اختلاف سن زیادشون کم کم خودشو نشون میده

وقتی دختر۲۷ساله شه اقا۴۰سالس خب دختره شاید اونوقت دلش ی مرد۳۰ساله بخاد

چون اینو تو اطرافیان دیدم که میگم