2777
2789
عنوان

بیبی چک لطفا بیاید...

341 بازدید | 56 پست

سلام.من بیبی چکم سه تاش تا الان مثبت شده. اولش هاله میندازه توی سه چهار دقیقه و بعدشم پررنگتر میشه.

اما الان چندروزه که لکه بینی یا خونریزی خفیف دارم. گیج شدم.آیا واقعا بیبیم مثبته؟

جراتم ندارم برم آزمایش میترسم منفی شه...

عکس بیبی چک رو هم میذارم

میترسم یعنی چی خب زودتر آزمایش بده اگه مثبته که دکتر شیاف بده خونریزی قطع شه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به نتیجه بی بی چک اعتماد دارم ان شاالله بارداری

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

عزیزم برو آزمایش تادکتر برات شیاف بده

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

دوستان منم ی سوالی داشتم ببحشید صاحب تاپیک 

من دوتا بچه دارم و شدیدن جولوگیری با ک ا ن د و م داریم ولی برای اولین برا تو این مدت تاخیر داشتم امروز روز دومه بیبی چک دیروز گذاشتم اول منفی شد بعداز چند ساعت هاله انداخت دیشبم تا صب خارش و کهیر زدم میشه بگید من مشکلم چیه؟

چجوری باید عکسو بذارم؟

منم بی بی چک گذاشتم منفی شد😭

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
چجوری باید عکسو بذارم؟

بااینکه امپول اچ‌سی‌جی زدم 

کلومیفن خوردم برای بار دوم بازم بی بی منفی شد😭😭

سه سال منتظر یه بچه

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا