2777
2789
دختر عموم دوتا بچا داشت شوهرش بهش خیانت کرد طلاق گرفت الان ازدواج کرده با یه پسر خوشگل و پولدار  ...

بهترین کار کرده دختر عموت خیلی عاقل ه افرین بهش . من همچین ترسیدم عهد کردم جدا شدم ابدا ازدواج نمیکنم مگرررر اینکه یه مرد پخته عاقل بالغ پیدا بشه نشد هم فدای سرم 

۲۲ سالمه

منم ۲۲ ام ...فعلا بچه نیاریا ...بذار تا تکلیفت روشن شه با زندگیت ...بچه من از چن ماه پیش وسط دعوامون ترسید لکنت گرفت جگرم براش کبابه همش میگه مامان خودم بزرگ میشم نمیذارم کسی بزنت 😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین کار کرده دختر عموت خیلی عاقل ه افرین بهش . من همچین ترسیدم عهد کردم جدا شدم ابدا ازدواج نمیکن ...

من زمانی ک ازدواج کردم شوهرم هیچی نبود الانم خانوادس از همه نظر تو منطقمون مورد تمسخرن ...تا اینکه دوسال پیش اقدام کرد برا خوانندگی خدا خواستو تو همین دوسال کشید بالا و وضعش خوب شد الان ب ماهی بیستومنم قانع نیست ولی برا ۵۰تومن بامن چونه میزنه و اخلاق سگیش درست نشده فقط

منم ۲۲ ام ...فعلا بچه نیاریا ...بذار تا تکلیفت روشن شه با زندگیت ...بچه من از چن ماه پیش وسط دعوامون ...

دوسش داری ؟ نمیدونم خیلی بی رحمم یا چیه قضیه  از بچه بدم میاد یعنی اگه داشتم چون دست و پام میبست

من زمانی ک ازدواج کردم شوهرم هیچی نبود الانم خانوادس از همه نظر تو منطقمون مورد تمسخرن ...تا اینکه د ...

چقدر بددد مطمئنم منم بخوام این زندگی ادامه بدم کارم به همینجاها میرسه . همشون اندازه بدرد نخورن مطمئنم حیف ماها که گیر اینا افتادیم 

دوسش داری ؟ نمیدونم خیلی بی رحمم یا چیه قضیه  از بچه بدم میاد یعنی اگه داشتم چون دست و پام میبس ...

شوهرمو ...نه ولی دلم برا بچه هام میسوزه ....خوب میکنی بچه نیاری بهتره تا بیاری عذاب بکشهحتی من وقتی از اون عصبانی ام بچه ها رو کتک میزنم دلم از خودم میگیره😞

چقدر بددد مطمئنم منم بخوام این زندگی ادامه بدم کارم به همینجاها میرسه . همشون اندازه بدرد نخورن مطمئ ...

آره واقعا بعضی وقتا ب خیانت فک میکنم ولی بعدش از مادر بودنم خجالت میکشم 

آره واقعا بعضی وقتا ب خیانت فک میکنم ولی بعدش از مادر بودنم خجالت میکشم 

میگم منکه نمیتونم طلاق بگیرم شوهرمم ک درست نمیشه حداقل با ی چیزی آروم شم ...تاکی تو سری بخورم و هیچی نگم 

شوهرمو ...نه ولی دلم برا بچه هام میسوزه ....خوب میکنی بچه نیاری بهتره تا بیاری عذاب بکشهحتی من وقتی ...

ببین من خودم از مخالف های طلاق بودم همرو نصحیت میکردم ولی  . یعنی به جدایی فکر میکردم دلم میگرفت . ولی امشب دیگه فهمیدم طلاق یعنی راه نجات مجردی یعنی بهشت یعنی ناز نوازش پدر مادر یعنی ازادی رهایی . امیدوارم بتونی با بچه هات ازش جدا شی راحت شین 

میگم منکه نمیتونم طلاق بگیرم شوهرمم ک درست نمیشه حداقل با ی چیزی آروم شم ...تاکی تو سری بخورم و هیچی ...

نه خیانت که اصلا . حالا که طلاق برات ممکن نیست بنظرم راه نجاتت اینه دوست شی با همسایه ها با دخترا زنا درد دل کنی راه چاره ازشون بپرسی سرگرم شی وقتت بگذره 

ببین من خودم از مخالف های طلاق بودم همرو نصحیت میکردم ولی  . یعنی به جدایی فکر میکردم دلم میگرف ...

ی دختره تاپیک زده چرا من متولد ۸۵ام هنوز برام خواستگار نیومده ...نمیدونم بخندم یا بحالش دلم بسوزه ...ک چه رویای داره 

[QUOTE=193120647]برعکس شوخر من ک خیلی خوش بینه نمیدونم شاید نتیجه اعتماده[/QUOبدبینیه شوهر من دلیلش ضربه خوردن تو خانوادشه ...وگرنه منو خودش میدونه همه رو اسمم قسم میخورن