مهربانوmmm مدیر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 عنوان نصب نشدن برنامه توی گوشی | مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 30 پست گوشیم چندماهی میشه هیچ برنامه ایو نصب نمیکنه دانلود میشه ولی روی نصب میزنم تکون نمیخوره کسی میدونه دلیلش چیه؟ هیچ برنامه ای نصب نمیشه حتی بازار گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!! 1400/03/11 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirhosseeein عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 592 خودم میتونم اینکارو کنم یا حتما باید ببرم بیرون اینکارو کنن برام؟ خودتون میتونیدگوشیتون سامسونگه؟
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 اوه نمیشع کاریش کرد باید عوضش کنی متاسفانه آخه تا حالا مشکلی نداشته گوشیم مدلش پایینه ولی کوچیکترین مشکلی نداره ازاول دست خودم بوده استفاده زیاد نداشتم که خراب بشه گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 خودتون میتونید گوشیتون سامسونگه؟ بله گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
amirhosseeein عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 592 بله بازم میگم بهتون همه چیتون پاک میشه هاهربرنامه و عکس و فیلم و هرچیزی ک دارید تو گوشیتون پاک میشه
sanaz345678 عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1441 آخه تا حالا مشکلی نداشته گوشیم مدلش پایینه ولی کوچیکترین مشکلی نداره ازاول دست خودم بوده استفاده زیا ... ربطی نداره اندورید گوشیت پایین اومده الان ی بازار بخایی نصب بزنی حداقل اندروید نصبیش ۶ یا ۸ ک رو گوشیت نصب نمیشه
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 فکر میکنم مشکل اندروید داری باید ب فکر گوشی جدید باشی آخه تاحالا هربرنامه ایو میتونستم نصب کنم تاحالا مشکلی نداشتم. گوشیمم کامل سالمه که بخوام عوض کنم گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 بازم میگم بهتون همه چیتون پاک میشه ها هربرنامه و عکس و فیلم و هرچیزی ک دارید تو گوشیتون پاک میشه چاره ای نیس دیگه. مجبورم چیزایی که احتیاج دارم انتقال بدم توی رم گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 ربطی نداره اندورید گوشیت پایین اومده الان ی بازار بخایی نصب بزنی حداقل اندروید نصبیش ۶ یا ۸ ک رو گوش ... نمیدونم والا گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 آخه تاحالا هربرنامه ایو میتونستم نصب کنم تاحالا مشکلی نداشتم. گوشیمم کامل سالمه که بخوام عوض کنم&nbs ... سالم آره اندروید ک پایین باشه دیگه نصب نمیشه چیزی روش .حالا ببر فلش کنن برات بیرون شاید درست بشه
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 من میدونم باید گوشیتو عوض کنی ممنون از دلداریت😄😄 گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 سالم آره اندروید ک پایین باشه دیگه نصب نمیشه چیزی روش .حالا ببر فلش کنن برات بیرون شاید درست بشه&nbs ... باشه عزیزم ممنون❤ گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4812 بازم میگم بهتون همه چیتون پاک میشه ها هربرنامه و عکس و فیلم و هرچیزی ک دارید تو گوشیتون پاک میشه میشه بگین چطور ریست کنم گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
amirhosseeein عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 592 میشه بگین چطور ریست کنم تو تنظیمات گوشیتون برید و جایی ک میتونید جستجو کنید بزنیدReset factory