2777
2789
عنوان

نصب نشدن برنامه توی گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4242 بازدید | 30 پست
اوه نمیشع کاریش کرد باید عوضش کنی متاسفانه

آخه تا حالا مشکلی نداشته گوشیم مدلش پایینه ولی کوچیکترین مشکلی نداره ازاول دست خودم بوده استفاده زیاد نداشتم که خراب بشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تا حالا مشکلی نداشته گوشیم مدلش پایینه ولی کوچیکترین مشکلی نداره ازاول دست خودم بوده استفاده زیا ...

ربطی نداره اندورید گوشیت پایین اومده الان ی بازار بخایی نصب بزنی حداقل اندروید نصبیش ۶ یا ۸ ک رو گوشیت نصب نمیشه 

فکر میکنم مشکل اندروید داری باید ب فکر گوشی جدید باشی 

آخه تاحالا هربرنامه ایو میتونستم نصب کنم تاحالا مشکلی نداشتم. گوشیمم کامل سالمه که بخوام عوض کنم 

بازم میگم بهتون همه چیتون پاک میشه ها هربرنامه و عکس و فیلم و هرچیزی ک دارید تو گوشیتون پاک میشه

چاره ای نیس دیگه. مجبورم چیزایی که احتیاج دارم انتقال بدم توی رم

ربطی نداره اندورید گوشیت پایین اومده الان ی بازار بخایی نصب بزنی حداقل اندروید نصبیش ۶ یا ۸ ک رو گوش ...

نمیدونم والا

آخه تاحالا هربرنامه ایو میتونستم نصب کنم تاحالا مشکلی نداشتم. گوشیمم کامل سالمه که بخوام عوض کنم&nbs ...

سالم آره اندروید ک پایین باشه دیگه نصب نمیشه چیزی روش .حالا ببر فلش کنن برات بیرون شاید درست بشه 

سالم آره اندروید ک پایین باشه دیگه نصب نمیشه چیزی روش .حالا ببر فلش کنن برات بیرون شاید درست بشه&nbs ...

باشه عزیزم ممنون❤

بازم میگم بهتون همه چیتون پاک میشه ها هربرنامه و عکس و فیلم و هرچیزی ک دارید تو گوشیتون پاک میشه

میشه بگین چطور ریست کنم