2777
2789
عنوان

به نظرتون به مادر شوهرم زنگ بزنم؟

633 بازدید | 29 پست

چند وقت پیش با مادر شوهرم حرفمون شد البته تقصیر اون بود، شوهرمم میدونه که تقصیر اونه.

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنگی بهتره

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

حالا خانم مریض شده. شوهرم میگه به خاطر من زنگ بزن.

آخه اونا چند روز پیش اومدن خونمون شام اصلا از اون موقع دیگه زنگ نزده بهمون.

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

کینه ای نباش بزار بقیه بد باشن تو خوب باش 

اگه قرار باشه توهم مثل اونا باشی ک خودت نیستی اونایی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اره  البته اگه ادمي نيست که بعدش گارد بيره و حق به جانب بشه

اتفاقا هرچی تحویلش بگیرم بدتر فک میکنه چه خبره.اون یکی جاریم تو یه ساختمونن با هم ولی ماهی یه بارم نمیره بالا بهش سر بزنه ولی خیلی براش احترام قائلن