2777
2789
منم این مشکل و از دوران نامزدی با خواهر شوهرم داشتم الان داداش جونشونو ماله خودم کردم کاملا قطع رابط ...

جمله ی آخرو خوب اومدی😅😅😅مخصوصا قسمت داداش جون😁

من هم با خواهرش هم مادرش.خواهرش فکر میکرد یه دیو دوسر اومده پولهای نداشته ی داداششو به باد بده.مادرش هم فکر میکرد هوو اومده سرش😑هرروزمون توهین و دل شکستن اونا بود.همش تیکه.همش متلک.داد زدن و کم محلی و جواب سلام منو ندادن و این داستانها. دیگه دیدم شورشو دراوردن و منم دارم مریض میشم سفره ی دلمو جلوی شوهرم باز کردم.گفت ازت خواهش میکنم ارتباطتو باهاشون کم کن.من ناراحت نمیشم.

دیگه منم فاصله رو بیشترش کردم اوضاع خیلی بهتر شده.دیگه اوناهم انقد گیر دادن دیدن نه فایده نداره و من اهل هیجان نیستم و نمیشه دعوا راه بندازن و آدرنالین رو ببرن بالا دیگه بیخیال شدن😅😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله ی آخرو خوب اومدی😅😅😅مخصوصا قسمت داداش جون😁 من هم با خواهرش هم مادرش.خواهرش فکر میکرد یه دیو ...

یکی از خواهراش اومده بود منو بزنه زنگ زدم شوهرم گفتم اومده گفت درو باز نکن اومدم ک بزنم بمیره بهش از پشت در گفتم داداشت داره میاد وایسا فرار کرد  من طبقه پایین مادر شوهرم می‌شینم از شدت احترامی ک به مادر شوهر و پدر شوهرم دارم شوهرم جونشم بهم میده و اون دوتا عاشق منن و طرف منو گرفتن 

یکی از خواهراش اومده بود منو بزنه زنگ زدم شوهرم گفتم اومده گفت درو باز نکن اومدم ک بزنم بمیره بهش از ...

چه پررو و بی ادب🙁

آخی.همیشه عزیز باشی عزیزم😙

بالاخره چشم دارن میبینن که کی مقصره دیگه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چه پررو و بی ادب🙁 آخی.همیشه عزیز باشی عزیزم😙 بالاخره چشم دارن میبینن که کی مقصره دیگه.

من عزیز دلشونو ازشون گرفتم حق دارن عصبی بشن انقد پیام فوش فرستادن من اصلا جواب ندادم شوهرم جوابشونو داد

چه پررو و بی ادب🙁 آخی.همیشه عزیز باشی عزیزم😙 بالاخره چشم دارن میبینن که کی مقصره دیگه.

ولی دوران نامزدی شوهرم همیشه طرف اونا بود تا حدی ک میخواستم جدا شم دوران عقد خواهرم گفت یه بچه بیاری میشه مطیع تو ولی به بچه نکشید دوماهه چنان توی دستم گرفتمش ک من هر چی بگم میگ چشم

من عزیز دلشونو ازشون گرفتم حق دارن عصبی بشن انقد پیام فوش فرستادن من اصلا جواب ندادم شوهرم جوابشونو ...

خیلی بده که آدمها باعضو جدید خانوادشون جوری رفتار کنن که عزیز خودشون جلوشون وایسه.خودشونو کوچیک کردن☹

ولی دوران نامزدی شوهرم همیشه طرف اونا بود تا حدی ک میخواستم جدا شم دوران عقد خواهرم گفت یه بچه بیاری ...

ای جان.عشقتون پایدار😍😊

اصلا میگم ک شغلش خوبه ماهیانه 70ملیون تومن درآمدشه

ماشاا... ایشاا.. ک خدا براتون بیشترش کنه

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم