2777
2789
عنوان

فقط اونایی ک معیشتی بهشون تعلق نمیگیره بیان تا بگم چکار کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 65 پست
عزیزم فقط چون حامله ای میگم لطفا دعام کن از همسایه مزاحم راحت شم منم واستون صلوات میفرستم ایشاا.. ب ...

منم همسایه اعصاب خورد کن دارم برات صلوات فرستادم .تو هم دعا کن این از تو ساختمون ما بره یک همسایه خوب به جاش بیاد

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط چون حامله ای میگم لطفا دعام کن از همسایه مزاحم راحت شم منم واستون صلوات میفرستم ایشاا.. ب ...

وای وای از همسایه برات نگم ک از چاله درومدم افتادم تو چااااه عمیق

پارسال از دست همسایه فرار کردم اومدم اینجا ..اون قبلی سروصدا و ازار اذیت داشت برامون ..این شوهرش هیزه خیلی مزاحم میشه دعوامم شده باهاش ولی نمیتونم ب شوهرم بگم چون زندش نمیزاره

انشالله دوتامون راحت بشیم از دست این ادما

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم ازاین میترسم

من هیچ لینکیو توی نی نی سایت باز،نمیکنم از ترسم 😄

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بيخيال بابا ارزش نداره از اول تعلق نگرفته الانم مهم نيست

ببین پولی نیستا ..ولی وقتی حقمونه چرا ازشون نگیریم ..۱۰۰تومن ارزشی نداره ولی پول بسته ماهانت ک میشه ..ما نخوریم خودشون میخورن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

دلت خوشه هااا یه چیزممم ازمون نگیرن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مبارکه عزیزم معیشتی نمیخوام دعا کن برام که منم بارداربشم خدا کمکت کنه

عزیزم ممنونم ..برو تاپیکامو بخون من بعد از ۱۰ سال باردار شدم اونم تو اوج ناامیدی ..هیج وقت ناامید نشو

ببین پولی نیستا ..ولی وقتی حقمونه چرا ازشون نگیریم ..۱۰۰تومن ارزشی نداره ولی پول بسته ماهانت ک میشه ...

به وقت گذاشتنش نمي ارزه شوهرم ك اصلا مهم نيست براش منم حوصلشو ندارم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم همسایه اعصاب خورد کن دارم برات صلوات فرستادم .تو هم دعا کن این از تو ساختمون ما بره یک همسایه خو ...

ای واااای

منم آسایش ندارم

الهی این همسایه همشون یه جا باشن همدیگه رو روانی کنن

صلوات
دلت خوشه هااا یه چیزممم ازمون نگیرن 

خب وقتی حقمونه چرا نگیریمش

به وقت گذاشتنش نمي ارزه شوهرم ك اصلا مهم نيست براش منم حوصلشو ندارم😅

اخه وقتی نمیبره کلا دو دقیقه بیشتر زمان نمیبره 

وای وای از همسایه برات نگم ک از چاله درومدم افتادم تو چااااه عمیق پارسال از دست همسایه فرار کردم او ...

ای خداا همه جا از این نخاله ها هست 😢😢

الهی آمین. خدا از دهنت بشنوه

صلوات