2777
2789

همسرمومندامرگز 8 روزه کرونا گرفته 3 روز اول تب خفیف، لرز و... 

حالااونا خوب شدن تنها سرفه مونده، اکسیژن خوشم بین 85 و تا 90 متغیره 

چکار منم سرفه هاش کم بشه، شماها اکسیژن خونتون چند بود؟ بستری شدین؟ 

چند وقت سرفه باهاتون بود

ممنونم میشم جواب بدین 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستری نشدیم. برای سرفه از دارو خونه یه شربت گرفتم خوردم زود اثر کرد

اسمشو ب من میگی عزیزم، دکتر تجویز کرد؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

اسکن ریه گرفتید؟ 

اکسیژنشون پایینه که

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

تا جایی که میدونم اکسیژن خون باید بین ۹۲ تا ۹۸ باشه

در غیر از این صورت باید تحت نظر پزشک باشن و داروهای جدیدی مصرف کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اکسیزن خونش پایینه  حتما  ببرش اورژانس سی تی اسکن بده  حتما  ریه  درگیر شده  من یک هفته بستری شدم  ریه درگیر شده بود اکسیژنم هم پایین بود و بشدت سرفه میکردم   سرفه  خ بده   نشونه  درگیری  ریه  هست   حتما برید دکتر سی تی اسکن بدن

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
ما  کرونا سختی گرفتیم ولی سرفه و گلو درد اصلا نداشتیم  اکسیژن خون رو اندازه نگرفتیم

واقعا؟ مطمئنی کرونا بوده؟ 

معمولاً اکسیژن زیر 90 بستری میکنن 

سی‌تی‌اسکن ریه هم انجام بدید، اگر درگیری ریه بالا باشه آمپول‌هایی تجویز میشه که فقط بیمارستان تزریق میکنه و بیرون به راحتی گیر نمیاد.

اگر نمیخواید بستری بشید، لااقل توی خونه اکسیژن بزارید. 

بخور برگ بو هم خیلی عالیه. روزانه چند نوبت انجام بدید. 

خانواده ماهمشون کروناگرفتن به جزمن .تاهفته قبل که یک ماه ازشروع بیماریشون میگذشته هنوزسرفه داشتن 

بارهنگ دم کن بده به شوهرت 

گلاب هم خوبه بعدازهروعده غذا۱قاشق 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤