2777
2789
عنوان

پول زایمان ندارم

3972 بازدید | 52 پست

سلام من باردارم و ۱۹ سالمه خیلی ریزه میزه هستم ک فکر میکنن ۱۵ سالمه و حس میکنم آمادگی زایمان طبیعی رو ندارم اصلا همش خواب میبینم که تو زایمان طبیعی میمیرم و سزراین خیلی پول میبرن که ما نداریم تا ۳ ماه دیگه که زایمانمه هم نمیشه جور کنیم بخاطر وام ازدواج واینا بنظرتون چیکار کنم ناخواسته بود ولی با تموم وجودم دوستش دارم پسرمو افسردگی گرفتیم از این بی پولی😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدابزرگه اون کوچولو رزق خودش وداره مطمئن باش جورمیشه پول زایمانت😍

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

عزیزم منم هزینه سزارین و بیمارستان خصوصی رو ندارم ..ولی حتی اگه داشته باشمم هیچ وقت سزارین نمیکنم ..ماه اخر پیاده روی کن ورزش کن لگنت رو برا زایمان اماده کن ..انشالله یه زایمان خوب داشته باشی ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤