2777
2789

ترو خدا بیاین بهم بگین شما هم اینجورین یا نه دارم سکته میکنم😭

من ۲۱ سالمه همیشه هم داخل حمام چک میکنم سینمو که یه وقت توده ای چیزی نباشه

امشب که رفته بودم حمام روغن زدم به سینم و شروع کردم به ماساژ دادن که یه دفه یه غده حس کردم

انقدر استرس گرفتم که سریع دوش گرفتم و اومدم بیرون

جالب اینه که الان که بدون روغن تست میکنم دیگه اون توده رو حس نمیکنم و میگم شاید چیزی که حس کردم بافت طبیعی سینم بوده

توده جوری که حس کردم مثل بیضی بود

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری داری ک همیشه چک میکنی😐😐

نه من خودم رشتم بهداشت عمومیه تو دانشگاه بهمون گفتن هر ماه بعد عادت ماهیانه باید چک کنی بعد دز ۲۰ سال چون لگه زود تشخیص داده بشه درمان خیلی راحت تره

ببین منم عین تو شایدم بدتر همش دارم دس میزنم ببینم چیزی حس میکنم یا ن 

ولی یه توده برا منم بیضی مانند بود فک کنم طبیعی باشه چون از وقتی که یادمه حس میکردم تو سینه 

چون بلاخره سینه بافت چربی داره شاید اونه 

مجردی!

نه من خودم رشتم بهداشت عمومیه تو دانشگاه بهمون گفتن هر ماه بعد عادت ماهیانه باید چک کنی بعد دز ۲۰ سا ...

نگران نباش...اگه خیلی نگرانی برو سونوگرافی ایشالا هیچی نیست

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
چرا روغن میزنی 

چون سینه هام هم اندازه نیست کوچیک بزرگه البته قبلا برا اون دکتر رفتم گفته مشکلی نیست 

کوچیکه رو با روغن ماساژ میدم که یکم بزرگ شه اندازه این یکی بشه واسه اونم خیلی ناراحتم☹

منم دوسال پیش همین اتفاق برام افتاد سونو دادم و بردم پیش متخصص پستان بعدش بردم پیش متخصص جراحی عموم ...

جراحی کردین یا با دارو اوکی شد؟

ترس نداره  من سینه ام پر کیست و توده اس برو دکتر متخصص جراحی عمومی معاینه میکنه سونو میفرسته& ...

جدی؟یعنی جراحی نمیخواد توده؟

نگران نباش توده های طبیعی سینه هاته نگران نباش منم ی مدت توی سینم یک غده جدید حس کرده بودم رفتم مامو،اخرش مشخص شد غده های شیردهی بوده ک شیر توش خشک شده اخه  تازه پسرمو از شیر گرفته بودم.نگران نباش برو ی چکاپ کن مطمینم چیزی نی .سیستم بدنت هس

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
چون سینه هام هم اندازه نیست کوچیک بزرگه البته قبلا برا اون دکتر رفتم گفته مشکلی نیست  کوچیکه ر ...

مگه نمیدونی سینه‌ها کوچیک بزرگن دختر

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم