2777
2789
عنوان

حس ششمی جان بیا 😍😍😍😍😍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 380 پست
مرسی گلم  س تا هف روز دیگه  /: حسم میگه کمتر از یه هفته کات کردین درسته؟

عزیزم پسر فامیل یه دختری رو میخواد دوبار همو دیدن و حرف زدن 

درنهایت ازدواج میکنن؟

«اللهـم عجـل لـولیـک الفـرج»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا اطرافیانم میگن حس ششمت خیلیه تا من یه چیز در موردشون میگم متعجب میشن در مورد تو احساس میکنم ط ...

در مورد‌ مخاطب خاص منم میگی ؟

و این که آیا برمیگرده دوباره ؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
عزیزم میشه خواهش کنم در ممورد عشق منم بگی؟ کی برمیگرده؟ ته دلش دوسم داره؟ باهام قرا میرازه   ...

حسم میگه دوست داره ولی اختلاف زیاد دارید بخاطر همینم دو دله بیاد یان 

اختلافام بیشتر از طرف توعه 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
من کلا اطرافیانم میگن حس ششمت خیلیه تا من یه چیز در موردشون میگم متعجب میشن در مورد تو احساس میکنم ط ...

بهم میگی ازمایشم مثبت میشه یانه؟بی بی زدم مثبت بود میترسم برم از منفی شه😔بهم خیانت نمیکنه؟

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
مخاطب خاصم چند سالشه

۲۳ تا ۲۸

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
عزیزم میشه خواهش کنم در ممورد عشق منم بگی؟ کی برمیگرده؟ ته دلش دوسم داره؟ باهام قرا میرازه   ...

عزیزم اینو کی گفته سه تا یه هفته دیگه؟ 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

منو بگو لباسم چه رنگیه؟اخلاقم چه طوریه؟

بعدم بگو دوسم داره؟بهم میرسیم؟

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨