2777
2789
عنوان

درد سقط تو هفته 6 چقدره؟ 😢💔💔💔💔

539 بازدید | 30 پست

8 روز تاخیر بتام 68 بود، امروز ده روز بعد تاخیر و علائمم کم شده و لکه بینی پیدا کردم... دکتر رفتم تجدید آزمایش بتا نوشت ولی گفت احتمالا داری سقط میکنی 😭😭😭😭😭بعد سه سال باردار شده بودم💔💔💔

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹

دردش چقدره؟ معمولیه یا خیلی بیشتر از درد پریود یه؟ 

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزکه معلوم نیس گلم..شیاف نداد...آزمایشتو نرفتی؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

عزیزم ناراحت نباش منم ۲بار تجربه کردم

اگه هم سقط شد بدون مشکل کروموزومی داشته

بعد ۳ماه اقدام میکنی و سریع جاش سبز میشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

قلبی تشکیل نشده بود فقط ی تخمک بارور بود درد در حد خونریزی پریودی  چون صخامت اندومتر یکم بیشتر شده ممکن یکم خونریزی بیشتر بشه والا اندازه حنین اندازه عدس

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

من سعی کرده بودم بهش فکر نکنم تو این سه سال😭😭😭حالا چرا باید اینجوری دلم بشکنهههه💔💔💔

هر کی خوند برام دعا کنه... 

عزیزم میدونم ار لحاظ روحی خیلی سخته 

دردش خیلی بده منم ۷ هفته سقط کردم داشتم از درد میمردم مثل درد زایمان میگیره ول میکنه میگیره ول میکنه بعد یدفه شدید میشه

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
هنوزکه معلوم نیس گلم..شیاف نداد...آزمایشتو نرفتی؟

شیاف نداد چون احتمال داد داره سقط میشه، بتام و دادم فردا معلوم میشه... ولی خونریزیم یکم بیشتر شده 😭

عزیزم میدونم ار لحاظ روحی خیلی سخته  دردش خیلی بده منم ۷ هفته سقط کردم داشتم از درد میمردم مثل ...

برای منم اینجوری بود خیلی سخته

انشاللا که برای اسی راحت باشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم ناراحت نباش منم ۲بار تجربه کردم اگه هم سقط شد بدون مشکل کروموزومی داشته بعد ۳ماه اقدام میکنی ...

خب چرا داد که بگیره... چرا امید وار شدم که اینجوری بشه 😭😭

من سعی کرده بودم بهش فکر نکنم تو این سه سال😭😭😭حالا چرا باید اینجوری دلم بشکنهههه💔💔💔 هر کی خون ...

اشکال نداره منم دو تا سقط داشتم یکیش وحشتناک بود خدا بهم رحم کرد ۴ روز بیمارستان بستری بودم

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗