2777
2789
عنوان

گرفتن از پوشک

734 بازدید | 10 پست

سلام بچه من یک سال و هشت ماهشه منظور جیش کردن رو میفهمه منم تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش ولی همه میگن کار اشتباهی میکنی و بچه باید دو سال به بالا از پوشک گرفته بشه الان نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده من دخترم ودوسالگی گرفتم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
🧡https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e🧡 درمورد بارداری وبچه داری هستش دوس داشتی  ❤کپ ...

تبلیغ لینک ممنوعه عزیزدلم نی نی یارا ببینن تعلیق میکنن یهو

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

خواهرشوهرمن ازیکسالگی شروع کردتادوسالش تموم شدبچه یادگرفت 

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

دخترمن سه روزدیگ دوسالش تموم میشه میفهمه جیش چیه امااگ بازش بزارم جیش میکنه میخام کمکم شروع کنم دیگ بسشه هم میسوزه هم پوشک گرونه هردوهفته۹۰ تومن بده پوشک هم خودمم خسته شدم

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
دخترمن سه روزدیگ دوسالش تموم میشه میفهمه جیش چیه امااگ بازش بزارم جیش میکنه میخام کمکم شروع کنم دیگ ...

هر دو هفته فقط 90 تومن؟ 😐😐😐😐😐 پوشک که 132 تومنه

یه بستش برای 9 روزه نهایت. چند ساعت یبار عوض میکنی؟نباید طولانی بزاری بمونه بچه میسوزه😐

سلام گلم تو اون زمان ۲۰ماهگی تونستین از پوشک بگیرین؟ منم از ۱۸ ماه شروع کرده بودم ک از ۲۱ ماه ک چن روزه خودش میگه و یاد گرفته فقط یه سوال چن وقت طول کشید تا شبا جیش نکنه یا هنوز شبا میبری برا جیش کردن؟

İyi ki sevmişim seni