2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 21516 بازدید | 86 پست
چندروز بعد دوباره بیبی چک استفاده کردید

من از ۵ روز به موعد هر روز زدم تا وقتی کامل پررنگ شد 

چند روز تا موعدت داری؟ 

هاله ای که افتاده اگر رنگ داره و صورتیه قابل اعتماده دوباره باید بی بی بزنی دو روز دیگه یا فردا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صورتیه مثل عکسی که شما گذاشتید من پریودیم نامنظمه

انشاءالله که بارداری عزیزم ❤🙏

فردا دوباره بزن و با امروزی مقایسه کن اگه پررنگ تر بشه دیگه مطمئن باش که هستی روزی هم دیگه بی بی پررنگ و کامل شد برو آز

الان سه یا چهاروز سردرد عجیب غریب دارم هی احساس میکنم گرممه ترشحم دارم

آخی عزیزم اتشاءالله که بارداری

خبرشو به ما هم بده 

اگه از بی بی عکس داری بفرس ببینیم یه کم ذوق کنیم 😍

آخی عزیزم اتشاءالله که بارداری خبرشو به ما هم بده  اگه از بی بی عکس داری بفرس ببینیم یه کم ذو ...

سلام عزیزم وقتت بخیر امروز ۷ روز از پریودم گذشته از روژان استفاده کردم ولی با ادرار صبح نبود  بعد از ۳ دقیقه هاله انداخته خیلی کمرنگه بنظرتون مثبته

سلام عزیزم بله باردار بودم

سلام عزیزم شرمنده خیلی زمان از این تأپیک گذشته من سه یا چهار روز به موعدم مونده روز قبل لا مدیکور زدم منفی شد امروز یه هاله نازک با بی بی چک روژان افتاد یعنی به زور با خواهرم دیدم اما زمان میگذره کمی پر رنگ میشه برا شما هم همین جور بود ؟

خدایا توکلم فقط به خودته
سلام عزیزم شرمنده خیلی زمان از این تأپیک گذشته من سه یا چهار روز به موعدم مونده روز قبل لا مدیکور زد ...

سلام عزیزم اگر خطش صورتی و بنفش رنگه مثبته اگر طوسیه نه 

برا اطمینان بزار دو روز بگذره بعد با ادرار اول صبح بزن اگه حتی یه کمم پررنگ تر شده باشه مثبته

[QUOTE=227200132]سلام عزیزم بله باردار بودم[/QUOTشرمنده شما کمر درد و علایم پریودی هم داشتید ؟

تو اون بارداری یه کم حالت پریودی داشتم 

ولی در کل ممکنه تو هر بارداری متفاوت باشه خودم مثلا بوده تو یه بارداری خیلیییی عادی بودم و هیچ درد و سنگینی هم نداشتم ولی تو یه بارداری دیگه سنگینی رحم رو حس میکردم