2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 21514 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتام 10 تابیشترشده عزیزم  خونریزیم ادامه داره دکترگفته شنبه باز بتا بده😔 احتمال خارج از رحم ...

ایشالا ک اینطور نیست و میمونه برات..بقول مامانا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته..بسپار بخودش و نگران نباش

متاسفانه سقط کردم ممنون بابت کمکت... 

وایی عزیزم  توکل کن بخدا اگه مثل من دنیاش میاوردی بعد فوت میشد میخاستی چیگار کنی بازم توکل بخدا میکنیم ان شاءالله خدا به منو شمام بلاخره میده سالم و صحیح

وایی عزیزم  توکل کن بخدا اگه مثل من دنیاش میاوردی بعد فوت میشد میخاستی چیگار کنی بازم توکل بخدا ...

عزیزم واقعا بعد بدنیا اومدن فوت شد؟ آخه دلیلش چی بود

خیلی ناراحت شدم ایشالا هرچه زود تر خدا یه نی نی سالم وسلامت بهت بده🧡

متاسفانه سقط کردم ممنون بابت کمکت... 

خیلی ناراحت شدم برات😔

بچه ای که مشکل داشته باشه میگن رحم پسش میزنه..خوبه همین اول سقط کردی

من با اینکه یکماه روزی دوتا شیاف هم استفاده میکردم در نهایت سقط شد..میدونم خیلی سخته 😔هنوزم بهش فک میکنم غصه میخورم..امروز از اون روزایی بود ک دوباره بی بی چک و سونو و نگاه کردم و غصه خوردم😔

ایشالا به زودی جاش برات سبزبشه

خیلی ناراحت شدم برات😔 بچه ای که مشکل داشته باشه میگن رحم پسش میزنه..خوبه همین اول سقط کردی من با ...

ممنونم بابت حرفای قشنگت. 

همچنین براشما عزیزم. 

قربون مصلحت خدا برم که ما ازش خبر نداریم🥺