2777
2789

💖سلام خواهرا در حقم خواهری کنید...این سوره رو به نیت اینکه من و عشقم بهم برسیم بخونید....💖

ان شاءالله که هر چی از خدا میخواین خدا بهتون بده ...الهی که دلتون همیشه شاد باشه 

هر کی خوند لایک کنه ...یا کامنت بزاره ..من براش ایت الکرسی میخونم ...صلوات هم میفرستم ان شاءالله که حاجت روا بشید

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤

من خوندم ولی دعا کردم کردم اگر به صلاحه برسب 

انشالله خدا صلاح بدونه🌹💝

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
من خوندم ولی دعا کردم کردم اگر به صلاحه برسب  انشالله خدا صلاح بدونه🌹💝

مچکرم عزیزم خیلی خیلی ممنون 

ان شاءالله که صلاح هسته ❤💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم انشالله به زودی تاپیک عروسیتو با عشقت بزنی لطفا برا سلامتی پسرم و دختر تو دلم  و رسیدن روزیشون دعا کن.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

2بار برات خوندم💕

انشالله به هم برسید و زندگی خیلی خوبی داشته باشیدخوشبخت خوشبخت باشید💕 حتی 1ثانیه هم به فکر جداشدن نیفتید...هروزتون بهتراز دیروز💙💙💙

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
خوندم انشالله به زودی تاپیک عروسیتو با عشقت بزنی لطفا برا سلامتی پسرم و دختر تو دلم  و رسیدن رو ...

مچکرم عزیزم ان شاءالله به دعای شما 

چشم عزیزم روی چشم 

برای هر سه تاتون ایت الکرسی میخونم 

الللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جیگر فدات شه بخدا گفتم ک خیلی بد احوالم 

خدا نکنه بمونه برام

ان شاءالله که هر چه زود تر بهتر بشی گلم 

خدا نکنه بمونه برام ان شاءالله که هر چه زود تر بهتر بشی گلم  اللهم صلی علی محمد و آل محمد و ع ...

فدات بشم عزیز دلم اونم یکی از  دلیل بد حالیامه ولی خانوادمم هستن خیلی رو عصابمم این چن روز 

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
فدات بشم عزیز دلم اونم یکی از  دلیل بد حالیامه ولی خانوادمم هستن خیلی رو عصابمم این چن روز  ...

نشی 

الهی......منم چند روز همین جور بودم 😢