2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه ....

1329 بازدید | 71 پست

دیروز مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه زنت بچتو نداد بغلش کنم 😐 اصن نمیاد خونه ما ی سر بزنه ببینه من مردم یا زنده ام .

خب من بچم به خودم وابستس پیشه هیچکس نمیره بعدشم دوس ندارم زیاد بغلش کنه اخه حرف خوب یاد بچه نمیده بعدشم مگه من بیکارم که هی برم خونه اونا و بیام اخه شما جای من بودید چیکار میکردین 😥

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

بقیه شو نمیدونم ولی اشتباه میکنی بچه رو بغل مادربزرگش نمیدی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفایی یادش میده😶

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

حالا چنبار بدی بغلش کنه هیچی نمیشه😐فحش یاد میده مگ؟

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچتو بغل مادر پدر خودتم نمیدی دیگه؟!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وقتی خودم باشم میزارم بچه بغل کنه حواسم هس چیز بد یاد بچه نده و جدی بر خورد میکنم ... بستگی به طرفم داره اگه مادرشوهر خوبی باشه و تو روزای سخت کمک حالم  میرم دلش خوش میشه ولی در غیر اینصورت سالی یکی دوبار به خاطر همسرم میرم