2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 71 پست
سر ارثم باشه بدت میاد به پسرشون دوبرابر دختر بدن؟

چیزیه که همه جا هست قانونه . بعدشم ۴ تا دختر داره ی پسر چیش به ما میرسه دیگه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما مگه صحبت کردن بلد نیستید  وقتی این حرف ها رو جلوی شما میزنه حتما بگین مامان این حرف ها ...

خب ادم روش نمیشه چندبارم گفتم ولی بخدا ی اخلاقی داره که ادم نمیدونه چی بگه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
سر ارثم باشه بدت میاد به پسرشون دوبرابر دختر بدن؟

بعدشم اینقد خسیسن که برا خودشون لباس نمیخرن که تن کنن فک میکنن میتونن مالشونو باخودشون ببرن اون دنیا

خب ادم روش نمیشه چندبارم گفتم ولی بخدا ی اخلاقی داره که ادم نمیدونه چی بگه

حتما سنش زیاده؟  ایناکه پیرن خیلی معتقدن جه بچه رو پیر بار بیارن.

میدونی با سیاست جوابشون رو بده اگه یه حرف زشتی به بچه ات یاد دادن بگو اه وا مامان من و شوهرم  دیشب به این فکر میکردیم کی این حرفو به بچه یاد داده اصلا حرف درستی نیست شوهرم تو جمع خجالت کشید 

من چی بگم که میان بچمو میبرن خونشون نمیگن مادری هم داره بچه میره اونجا دیگه دوس نداره بیاد خونه پدرش ...

من واسه همین نمیذارم اصن دخترمو ببرن . میگم بعد عادت میکنه 

من چی بگم که میان بچمو میبرن خونشون نمیگن مادری هم داره بچه میره اونجا دیگه دوس نداره بیاد خونه پدرش ...

خوش به حالتون میان میبرن من بچه ام برا اونجا گریه میکنه میفرستم میره با بچه خواهرشوهرم بازی کنه بیست دقیفه نشده برش میگردونن

بلخشید جمله اول پیرا میخوان اختیار دست خودشون باشه

پیرم نیست ۵۴ سالشه

پس هیچی اگر گفتی و اثر نداشته پس احتمالا ادم کم شعوری هستن متاسفانه  یک راه دیگه هم اینه موقعی ...

خواهر شوهرم ی دختر داره هرچی حرف بده همین مادرش یاد بچش داده دردش فقط من نیستم من اونو که میبینم دلم نمیخواد بچم یاد بگیره مثلا بهش میگه به مامانت بگو ولوویی 😐 به دختر خودش اینو میگه دیگه به من که عروسشم چی میگه

مادر شوهرم به زبون بهم گفت دوست ندارم بچه ات بیاری اینجا ولی بعد همه جا میره میشینه میگه نمیزاره بچه ام رو ببینم منم سه ساله نرفتم اونجا واسه دقیقا همین مسائل بچه ام با شوهرم میره و برمیگرده