2777
2789
چرا خسته

بچم خيلي اذيت ميكنه از ديشب تا الان ٣،٤ ساعت خوابيدم يكسالشه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خداحفظش کنه  چرا همیشه اینجوریه

ممنون عزيزم، آره بابا همش همينه ،ميگم چه خوبه سحر خيزي با اينكه كار نداري، چطورياست؟ كي ميخوابي؟كي بيدار ميشي؟

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
چه خوب سخت بهم رسیدین میچسبه

آره خیلی 😍😍اونقدر سخت بود که شب قبل از عقد تا صبح دوتامون تلفنی حرف زدیم وگریه کردیم باورمان نمی شد تو مراسم هم اشک مامانمم درآوردیم از صبح تا شب کنارم میموند وارم جدا نمی شد و وقتی رفت خدمت خیلی گریه میکرد مرد گنده😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 
ممنون عزيزم، آره بابا همش همينه ،ميگم چه خوبه سحر خيزي با اينكه كار نداري، چطورياست؟ كي ميخوابي؟كي ب ...

من ۱۲ یک دو معلوم نمیکنه

الانم شوهرم سرکار رفتنی بیدار شدم دیگ خوابم نبرد وگرنه ۱۰ بیدار میشدم سحرخیز کجا بود  

دیشب رفتیم بیرون یه جای دنج و خلوت شام خوردیم 

شوهرم هی از ننش تعریف و تعریف و تعریف و........ (همش الکی )

منم کم کم لجم گرفت گفتم زن خوبیه ها فقط زبونش خیلی میلوله

دیگه دعوا شد

امروز گفته میرم دادخواست میدم بری گم شی

چرا عزیزم چی شده

نمی‌دونم گناهم چی بود با این ازدواجم وای از مادر و خواهرش بی نهایت خودشون رو بالا میدونن ولی تهش خیلی بی فرهنگ وکثافتن من یه دختر شاد که صدای خنده هام تا ناکجا آباد می‌رفت از وقتی امدم تو این خانواده قشنگ مردم