2777
2789
        این شکلک ها کلا تو سرم چرخید

به خدا موندم چی کار کنم

الان 12 ساله هی ننش ما رو عذاب میده 

6 تا داداش داره همه فهمیدن رابطه رو کم کردن خودشون حق میدن به زناشون جز شوهر من

میگه همش زیر سر شماهاس مامان من خوبه

به خدا جاری هام در کل خیلی خوبن 

هم هسرشون به کارخودشون گرمه

همش جاری ها بهم میگن ناراحت نباش ول کن یه روز خودش میفهمه

من باید یه شب درمیون برم خونه ننش شام درست کنم ببرم یا برم کاراشو بکنم 

الهی عزیزم شوهرت چی اون چطور ادمیه

خوبه ولی بخدا هر کس بگه شوهر مهمه خانواده نه ولی اصلا اینطور نیست بنظر من آدم دختر دار شد خواست شوهر بده باید اول خانواده مهمه بعد خوده پسر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا موندم چی کار کنم الان 12 ساله هی ننش ما رو عذاب میده  6 تا داداش داره همه فهمیدن رابطه ...

سخته دیگ چی بگم 

فکر کنم حساس شده ی مدت اصلا چیزی نگو از سر لج بیاد پاین

خوبه ولی بخدا هر کس بگه شوهر مهمه خانواده نه ولی اصلا اینطور نیست بنظر من آدم دختر دار شد خواست شوهر ...

واقعا راست گفتی

من الان تمام حرکات و حرفهای مادرشوهرم رو از شوهرم دارم میبینم

اصلا کپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ همن

فک کن من زایمان کردم آه و ناله کردم مادرشوهرم گفت مادرررررررررررررررر مگه کسی زورت کرده بود

شوهرم یه نیم ساعت بعد اومد خونه دید افتادم گفت خودت بچه خواستییییییییی

من ۱۲ یک دو معلوم نمیکنه الانم شوهرم سرکار رفتنی بیدار شدم دیگ خوابم نبرد وگرنه ۱۰ بیدار میشدم سحرخ ...

آهان

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
خخخخ صبح زود بیدارش کن اینجوری مزاحم شما هم هست که از شوهرت دور میشی

كلا بعد بچه زندگي يه جور ديگس ، يه روال ديكه داره هر كاري كني نميشه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
ساکت نباش عزیزم

یه چیزی تعریف کنم از دوران عقدمون بخندیدیم😂

تو عقد اصلا تنها نمیموندیم وبابام خیلی حساس بود یه روز رفت مسافرت...شبش شوهرم گفت میام تو اتاقت در حیاط باز کن دزدکی میام پیشت ..اومد تو اتاق همه خواب بودن ...بعدش یهو خوابمون برو و صبح ساعت 6پریدم دیدم یکی کنارم خوابیده😂هنگ کردم بلندش کردم گفتم پاشو صبح شده ..خیلی ترسید ولی خدا رو شکر همه خواب بودن راحت فراریش دادم 😂😂😂😉

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 
یه چیزی تعریف کنم از دوران عقدمون بخندیدیم😂 تو عقد اصلا تنها نمیموندیم وبابام خیلی حساس بود یه روز ...

اوه اوه اوه بخندم،؟؟؟ استرس گرفتم دیونه  

ما راحت بودیم کلا دوران عقد

یعنی چی توضیح بده ما که نداریم تجربه کسب کنیم خب 

خب ببين ديگه وقت خوابت دست خودت نيست بايد ببني بچه كي ميخوابه كي بيدار ميشه ، همش مياد وسط سفره يه لقمه غذا آروم نميذاره بخوري از اينجور سختيا ، بي خوابيش از همه چيش بدتره، اما خب اون عشقي كه بهت داره هم يه طرف قضيس

اوه اوه اوه بخندم،؟؟؟ استرس گرفتم دیونه     ما راحت بودیم کلا دوران عقد

من خیلی اون موقعه استرس داشتم و شوهرم بدتر از من از ترس میلرزید😂میگفت من غلط کردم😂😂تا الان یادم میرفته تعریف میکنیم میخندیم دوتاییمون چه جراتی داشتیم ...بابام خیلی حساس بود نمیزاشت تنها باشین بیرونم زیاد نمیزاشت بریم

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹